|
|
|
| 05.Feb.08 13:20:37 #1 |
Electra
Data inregistrarii: 12.Noi.07 14:09:22Nr. mesaje: 153 |
munca la domiciliu
cred ca ne-ar incanta pe toate sa castigam ceva banuti lucrand in timpul liber. evident, daca exista timp liber. din pacate netul este plin de pacaleli. de cate ori gasesti ceva vezi ca de fapt trebuie sa platesti intai. platesti ca sa muncesti... :).
credeti ca exista oferte serioase de genul asta? a gasit cineva ceva de munca la domiciliu si fara sa fie pacaleala? |
| 05.Feb.08 16:32:23 #2 |
Greysummer
Data inregistrarii: 26.Oct.07 14:48:19Nr. mesaje: 650 |
Exista mai multe domenii in care poti lucra de acasa. De exemplu, traducator. Sau programator, web designer, meserii de genul asta. Mie sincera sa fiu mi se pare ocupatiile ideale. Scapi de sclavia programului, a sefilor enervanti, iti imparti singur timpul...
|
| 05.Feb.08 18:48:21 #3 |
Electra
eheee, nu zic ca nu mi-ar placea sa lucrez full time de acasa, dar nu stiu cate firme sunt in Romania care accepta asa ceva.
eu caut un job part time, de cateva ore pe saptamana si nu-l gasesc nici pe ala. |
| 06.Feb.08 12:25:13 #4 |
Greysummer
Data inregistrarii: 26.Oct.07 14:48:19Nr. mesaje: 650 |
Free lance
Pentru profesiile de mai sus, exista varianta free lance. Atunci nu depinzi de nicio firma, insa trebuie sa depui tu singura eforturi in a-ti gasi clienti.
|
| 06.Feb.08 12:50:50 #5 |
Electra
ei, cu asta am o problema. imi place siguranta. nu pot sta cu gandul ca acum am bani, luna viitoare s-ar putea sa n-am. am nevoie sa stiu ca la data de ... o sa-mi primesc salariul.
|
| 06.Feb.08 18:13:57 #6 |
Bebelusa
Data inregistrarii: 03.Oct.07 17:04:25Nr. mesaje: 345 |
apropo de job part time, ati incercat varianta cu distribuirea de cosmetice & co? Avon, Oriflame, Herlbalife? Oare chiar ies bani din asta?
mai cumpara lumea de la distribuitori? |
| 07.Feb.08 10:53:48 #7 |
mili
Data inregistrarii: 29.Ian.08 14:03:24Nr. mesaje: 208 |
avon
Cumnata mea este reprezentant AVON, nu are de ce se plinge insa nu castiga fabulos. Ea fiind pensionata pe caz de boala isi mai rotunjeste veniturile.Trebuie sa ai foarte multe cunostinte care sa si aiba incredere in aceste produse, nu stiu mie m-i se par de duzina (nu vreau sa jicnesc pe nimeni). Nu folosesc aceste produse decat foarte rar si atunci cand imi face ea cadou cate un parfum. Dar poti incerca , important este sa te simti tu bine in pielea ta facand asa ceva, si mai si trebuie sa si folosesti aceste produse sa poti sa le prezinti calitatile sau defectele lor.
|
| 07.Feb.08 13:18:48 #8 |
Zazie
Data inregistrarii: 18.Oct.07 13:10:06Nr. mesaje: 142 |
Si eu stiu persoane care fac ceva banuti din cosmetice. Inca mai comanda lumea. Dar trebuie sa fii intr-un anumit fel ca sa poti vinde ceva. Eu n-as putea sa ma duc la toata lumea si sa le bag pe gat catalogul. Mi-ar fi rusine. Si se mai intampla uneori sa dispara cate una fara sa plateasca, deci trebuie sa scoti tu bani din buzunar.
|
| 30.Apr.08 23:59:18 #9 |
helena
Data inregistrarii: 17.Apr.08 23:18:14Nr. mesaje: 15 |
m-ar interesa un job part-time acasa...tehnoredactare sau ceva de genul...pt a castiga un banut in plus
|
| 15.Iul.08 14:19:56 #10 |
mamam4you
Data inregistrarii: 15.Iul.08 13:54:52Nr. mesaje: 4 |
iata cateva oportunitati
am fost inscrisa la ei..la hemel..
COMPANIA HEMEL INTERNATIONAL are propria echipa de cercetari stiintifice, propria productie si distributie, tehnologie moderna datorita careia capacitatea totala de dozaj si ambalare depaseste 5.000 kg zilnic. Procedeul tehnologic unic de producere a cremelor, pe o linie total automatizata, este controlat de sistemul de calculatoare care elimina posibilitatea greselii umane. HEMEL COSMETICS face parte din varful ierarhiei de cosmetica contemporana, moderna. Reprezinta o combinatie unica din cele mai bune medicamente din natura, adica din plante, produse apicole si vitamine. Cei care au conceput compozitia produselor s-au inspirat din retete vechi pana la 5.000 de ani. Ingredientele produselor cosmetice Hemel sunt: mierea, ceara de albine, uleiurile eterice si extractele din plante medicinale (sunt folosite aproape 50 de feluri de plante), apoi uleiuri vegetale (de migdale, de masline si de ricin), ulei de parafina, unt de cacao, vitamine de origine naturala (A,D,E,C si B complex, etc). Toate produsele sunt complet naturale, 100% concentrate si de aceea se aplica pe pielea umeda, cu mainile umede, in cantitati mici. Sunt ecologice, netoxice, nu contin coloranti artificiali, arome artificiale, emulgatori si conservanti. Conservantii artificiali nu sunt necesari pentru ca ceara de albine are un continut bogat de substante conservatoare cu actiune practic fara durata, apoi mierea, dar si unele plante precum busuiocul, coada soricelului. De fapt conservantii artificiali cauzeaza frecvent alergii pe piele. Dupa standardul European se considera ca daca o colectie de cosmetice are prag de netoleranta de 3% este buna. Hemel Cosmetics are acest prag de netoleranta de 0.03%, deci este deosebit de buna. Toate produsele sunt testate, atestate si protejate. Aceasta colectie este familiara pentru ca ne ofera produse pentru orice varsta, de la nou nascut pana la batran, pentru orice tip de ten si, in acelasi timp, pentru o ingrijire completa datorita faptului ca are produse pentru intreaga suprafata a pielii, din cap pana la picioare. Despre plante si produse apicole se poate discuta foarte mult, dar pentru o mai buna intelegere a actiunii acestor produse, trebuie retinuta roprietatea uleiurilor eterice de a patrunde in timp de 20 de secunde pana la 2 minute, pana la stratul inferior al pielii, iar in timp de 20 de inute ajung in circulatia sanguina si in acest fel au efecte benefice asupra intregului organism, intarind sistemul imunitar. Uleiurile eterice imbunatatesc oxigenarea celulelor. Produsele apicole si plantele medicinale actioneaza impreuna prin sinergism, intarind circulatia si din profunzime inlatura impuritatile de la suprafata pielii. De aceea, o usoara senzatie de caldura si usturime in timpul si imediaat dupa aplicarea produsului, mai ales in primele 7-10 zile, nu trebuie interpretat ca o alergie, ci ca o reactie normala care rezulta din vasodilatatie, ceea ce este de dorit. Pe langa faptul ca nu contin apa, produsele hidrateaza pielea pentru ca atrag apa din straturile profunde si previn deshidratarea pielii. Produsele Hemel au actiune de peeling profund pentru ca in mod natur al indeparteaza celulele moarte. In acelasi timp regenereaza pielea, accelerand regenerarea si maturizarea celulelor tinere. PRODUSELE HEMEL AU ACTIUNE DE A INCETINI IMBATRANIREA PIELII. Deosebit de important este sa nu folosim in acelasi timp aceste produse cu altele care contin substante chimice, pentru ca acestea pot diminua efectele benefice ale produselor naturale. Produsele cosmetice sintetice dau rezultate rapide asupra pielii, dar intrerupand folosirea lor, pielea brusc isi revine la starea initiala. Folosind produsele Hemel, efectele maxime sunt vizibile abia dupa cateva saptamani, dar efectele sunt puternice si de durata. Toate produsele se pastreaza la temperatura camerei, bine inchise, cu exceptia uleiului Full Pleasure, uleiului Antirid si uleiului Fresh, care trebuie pastrate la loc racoros si intunecat sub temperatura de 18 grade. Viziteaza pagina cu produsele Hemel Cosmetics: www.cosmeticehemel.com<!-- google_ad_section_end --> |
| 15.Iul.08 14:21:17 #11 |
mamam4you
Data inregistrarii: 15.Iul.08 13:54:52Nr. mesaje: 4 |
<P>poate vrea cineva sa fie reprezentant infinity
www.infinity-trade.ro<!-- google_ad_section_end --> </P> <P>reprezentant avon http://www.cosmeticeavon.net<!-- google_ad_section_end --> INSCRIU REPREZENTANT LA FIRMA DE COSMETICE COSMOPOLITAN.DISCOUNT ATRACTIV(25%-30%)DIN VALOAREA COMENZILOR TALE.SINGURA CONDITIE PENTRU PRIMIREA DISCOUNTULUI E SA AI COMENZI PESTE 100LEI. PRODUSELE AU PRETURI RELATIV MICI,LUCRU CE ITI GARANTEAZA F MULTE COMENZI. UN ALT ATU IL REPREZINTA CALITATEA PRODUSELOR. DACA AI INTREBARI SAU DORESTI SA TE INSCRII ANUNTA-MA<!-- google_ad_section_end --> </P> <P> </P> <P> </P> |
| 14.Feb.09 14:04:14 #12 |
18010498
Data inregistrarii: 28.Feb.08 13:18:34Nr. mesaje: 11 |
cosmetice de la FEDERICO MAHORA
eu lucrez de un an la federico mahora si intodeauna cind am nevoie de un banut i-l fac foarte usor deoarece aceasta firma are produse de la producator deci sunt ieftine si pe deasupra sunt de calitate eu va garantez ca este foarte usor si aveti 40% profit la fiecare produs de ce spun ca este usoara din cauza ca de fapt inscrierea se face cu mapa ce contine peste 150 de arome si bineinteles este foarte usor sa-ti alegi produsul dorit sau care te caracterizeaza daca te intereseaza cauta-ma pe mess rodicatricu id
|
| 03.Iun.09 11:45:02 #13 |
Himm
Data inregistrarii: 03.Iun.09 11:43:20Nr. mesaje: 3 |
Asa e, sunt multe tepe, am incercat si eu o gramada, dar una singura am gasit cu care se poate castiga, (fara sa fii programator web, si teoretic toata lumea poata sa castiga, indiferent de experienta sau studii) si m-a costat peste 5 ani sa gasesc una foarte buna, si care sa-mi ofere siguranta sociala!Am gasit-o exact cand am pierdut un loc de munca, si am inceput sa ma implic foarte mult, am avut si motivatie, fiindca nu aveam niciun venit, si mi-a iesit foarte bine, acuma deja castig peste un salariu mediu! Teoretic oricine poate sa reuseasca in aceasta munca la domiciliu, in realitate insa numai o mica parte dintre oameni! Nu este nimic greu de facut, nu ti se cere nici-o taxa de inscriere, nu incerc sa-ti vanda pachete informative, CD-uri, etcDar este o problema: Implicarea! Daca cineva nu este descurcaret, nu este ambitios, istet, afacerist, perseverent, serios, sau nu e comunicativ si tolerant, nu are nici-o sansa sa reuseasca! Aproape toate persoanele cu care am avut contact in aceasta munca au sustinut ca ei au aceste calitati, dar realitatea dura este ca in jur de 1% dintre aceste persoane au aceste calitati impreuna la un loc! Totusi daca cineva crede ca are toate aceste calitati, sunt la dispozitie, si ajut pe oricine sa poata realiza ce am realizat eu!Puteti sa ma contactati pe e-mail: Himm2008[at]gmail.comPS: [at]=@
|
| 20.Iun.09 17:57:55 #14 |
Adeena
Data inregistrarii: 20.Iun.09 17:44:39Nr. mesaje: 2 |
Norocul meu!
Sunt foarte multe lucruri care m-au convins sa incep aceasta activitate. In primul rand produsele: de cea mai buna calitate, certificate de organisme de profil (BDIH Naturkosmetik, OKO Test,Kosher, Ecocert, etc) din Europa si din lume. Am intrat in companie pentru a le consuma pentru mine la pret de partener. (nu am mai putut da banii pe alte prostii - scuze, dar asta s-au dovedit a fi!... - din momentul in care am folosit si am mai si citit despre ele) Norocul meu a fost ca din momentul in care am inceput sa le recomand au inceput sa curga si bonusurile. Planul de marketing e super dar, in primul rand, nu ma fac de rusine cu o gama de peste 800 de produse cosmetice de cea mai buna calitate (nu e cliseu, e realitate!), produse terapeutice si de ingrijirea casei (curatenie), toate de provenienta organica. Si raportul calitate-pret e cel mai bun intalnit pana acum pe piata romaneasca! Detalii si inregistrari pe http://life-care.millennium.ro
Editat ultima data de catre Adeena (20.Iun.09 18:05:38). Numar total de editari: 2 |
| 16.Ian.10 15:50:19 #15 |
|
Nr. mesaje: 3 |
Aici nu trebuie sa platesti!
Companie noua pe piata, cauta colaboratori part-time in
toate judetele. Beneficii: discount intre 15-30%, cataloage gratuite, inscriere gratuita, castiguri din retea, posibilitatea de a deveni director zonal Modalitati de inscriere :cu posibilitatea de a ridica coletele ramburs prin posta cu posibilitatea de a plati in termen de 18 zile. Informatii email / mess: carecosmetics.vanzari@yahoo.com http://carecosmetics.webgarden.ro Editat ultima data de catre gloriacosmetics (16.Ian.10 15:53:35). Numar total de editari: 2 |
| 05.Feb.10 18:49:48 #16 |
yassmina
Data inregistrarii: 05.Feb.10 18:42:34Nr. mesaje: 1 |
eu am inceput de ceva timp sa comercializez produse comsmetice, ideea este ca cele de la AVON(unde ma fost reprezentant cativa ani) sunt f scumpe si asa ca am cautat ceva mai accesibil pentru oricine. Nu este f important sa comenzi in fiecare luna ,trebuie sa gasesti un grup de persoane si ai 10% din comanda lor,0.5% din comanda prietenilor-prietenilor tai si tot asa,iar in cazul in care am nevoie de mai multi bani am 25% reducere la comanda mea ...asa ca iau lucruri care cred eu ca se vand f bine adica o oja care pe mine ma costa 3,7 pretul de catalog e de 5 deci la fel ca la orice butic numai ca sunt produse bune.La o comanda de 100 ron ,in pretul de catalog as ajunge la 133ron deci 33 ron sunt ai mei si cu persoanele din lista ajung sa am un venit suplimentar fara sa fac prea multe eforturi.asadar www.metropolitans.ro este site-ul iar codul meu este BO7k1279, daca aveti nevoie de ajutor sau nelamuriri contactati-ma .O seara buna
|
| 30.Iun.10 16:22:32 #17 |
ancaid
Data inregistrarii: 27.Mai.10 23:26:35Nr. mesaje: 8 |
Pt cine este interesat sa devina reprezentant avon sau infinity astept sa ma contactati si pe id ancasimanu@yahoo.com
|
| 11.Iul.10 20:36:35 #18 |
colnago
Data inregistrarii: 11.Iul.10 20:34:10Nr. mesaje: 4 |
Oportunitate de afacere, gratuita, fara riscuri
Vin si eu cu o oferta, o posibilitate de avea un venit suplimentar:www.tahitiannoni.ro/zoli
|
| 10.Aug.10 13:47:06 #19 |
|
Nr. mesaje: 9 |
Prezentator Tupperware
Am vazut ca toata lumea de aici se implica in vanzari de cosmetice; am fost si eu 7 ani la Avon, am facut ceva bani, dar nu multi, acum Avon e peste tot, chiar si in magazine.
Eu lucrez acum ca prezentator Tupperware, e ceva deosebit, ramani cu produse garantate pe viata, plus ca ai si comision de 20% si cadouri. Dupa atatia ani in Avon si vreo 2 ani in Amway, nu am ramas cu nimic, deoarece produsele sunt consumabile. Cu Tupperware ramai pe viata, produsele sunt incasabile si nici nu avem concurent in Romania. Intrati pe site-ul www.tupperware.com pentru detalii si contactati-ma la: 0723590128 sau lena_r12@yahoo.com |
|
|