Forum Flu> Sanatate> Isteria siluetei > Pastile pentru slabit
Cauta:
ok
Introduceti cuvantul pe care doriti sa-l cautati.

Pagina 15 din 30
< ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... >
09.Mar.09 11:46:38 #1
papusa1408 Data inregistrarii: 09.Mar.09 11:45:41
Nr. mesaje: 1

am gasit pe net ss la preturi f diferite. bineinteles ca pe unul dintre site-uri, unde este scump - 95 lei cutia - se spune ca cele ieftine sunt "facaturi". voi de unde luati? la cati bani?
10.Mar.09 20:22:02 #2
nicoletaANDREEA Data inregistrarii: 10.Mar.09 20:00:31

salut ! eu am luat SS o luna (30pastile) si am slabit 3.5kg fara nici un regim; mancam ciocolata cind vroiam,si nu  fac sport pt ca nu am timp . O prietena mi-a cumparat cutia de SS, de la Timisoara, cu 180 ron pt ca am inteles ca cele de pe net sunt contrafacute si-ti dau reactii adverse (senzatia de voma, insomii, ameteli...). As mai vrea sa cumpar cel putin o cutie (dar nu mai am de unde ) si sa am garantia ca sunt cele chinezesti si nu sunt contrafacute
10.Mar.09 22:12:20 #3
sandybell78 Data inregistrarii: 10.Mar.09 22:01:32
Nr. mesaje: 2
fdafda

Uitati ce am gasit pe site-ul FDA ( Food and Drug Administration   din USA )- institutia care se ocupa cu verificarea alimentelor, medicamentelor in state: http://www.fda.gov/bbs/topics/NEWS/2008/NEW01933.htmlThe U.S. Food and Drug Administration is expanding its nationwide alert to consumers about tainted weight loss pills that contain undeclared, active pharmaceutical ingredients. On December 22, 2008, FDA warned consumers not to purchase or consume 28 different products marketed for weight loss. Since that time, FDA analysis has identified 41 more tainted weight loss products that may put consumersâ?? health at risk. The tainted weight loss products are:Fatloss Slimming2 Day Diet 3x Slimming PowerJapan Lingzhi 24 Hours Diet5x Imelda Perfect Slimming3 Day Diet  7 Day Herbal Slim8 Factor Diet7 Diet Day/Night Formula999 Fitness EssenceExtrim PlusGMPImelda Perfect SlimLida DaiDaihuaMiaozi Slim CapsulesPerfect SlimPerfect Slim 5xPhyto ShapeProSlim PlusRoyal Slimming FormulaSlim 3 in 1Slim Express 360SlimtechSomotrimSuperslimTripleSlimZhen de ShouVenom Hyperdrive 3.0StarcapsSlim WaistlineSlim Waist FormulaSlim UpSliminateSlim Fast2x Powerful SlimmingSlim Express 4 in 1Reduce WeihgtSuper Fat BurnerSuper SlimmingSana PlusTrim 2 PlusPowerful SlimWaist Strength FormulaSlimming FormulaPerfect Slim UpSlim BurnSlim 3 in 1 Slim FormulaSlim 3 in 1 M18 Royal DietSlim 3 in 1 Extra Slim Waist FormulaSlim 3 in 1 Extra Slim FormulaNatural Model2 Day Diet Slim AdvanceMiaozi MeiMiaoQianZiJiaoNangMeizitangMeiliJM Fat ReducerImelda Fat Reducer7 Days DietExtrim Plus 24 Hour ReburnFasting DietCosmo SlimBody Slimming Body ShapingBody CreatorBioEmagrecin3 Days Fit21 Double SlimEight Factor Diet7 DietAn FDA analysis found that the undeclared active pharmaceutical ingredients in some of these products include sibutramine (a controlled substance), rimonabant (a drug not approved for marketing in the United States), phenytoin (an anti-seizure medication), phenolphthalein (a solution used in chemical experiments and a suspected cancer causing agent) and bumetanide (a diuretic). Some of the amounts of active pharmaceutical ingredients far exceeded the FDA-recommended levels, putting consumers\\\\\\' health at risk.These weight loss products, some of which are marketed as â??dietary supplements,â?? are promoted and sold on various Web sites and in some retail stores. Some of the products claim to be â??naturalâ?? or to contain only â??herbalâ?? ingredients, but actually contain potentially harmful ingredients not listed on the product labels or in promotional advertisements. These products have not been approved by the FDA, are illegal and may be potentially harmful to unsuspecting consumers.  The FDA advises consumers who have used any of these products to stop taking them and consult their healthcare professional immediately. The FDA encourages consumers to seek guidance from a healthcare professional before purchasing weight loss products.  â??These tainted weight loss products pose a great risk to public health because they contain undeclared ingredients and, in some cases, contain prescription drugs in amounts that greatly exceed their maximum recommended dosages,â?? said Janet Woodcock, M.D., director, Center for Drug Evaluation and Research, FDA. â??Consumers have no way of knowing that these products contain powerful drugs that could cause serious health consequences. Therefore FDA is taking this action to protect the health of the American public.â??The FDA has inspected a number of companies associated with the sale of these illegal products, and is currently seeking product recalls. Based on the FDAâ??s inspections and the companiesâ?? inadequate responses to recall requests, the FDA may take additional enforcement steps, such as issuing warning letters or initiating seizures, injunctions, or criminal charges. The health risks posed by these products can be serious; for example, sibutramine, which was found in many of the products, can cause high blood pressure, seizures, tachycardia (rapid heart beat), palpitations, heart attack or stroke. This drug can also interact with other medications that patients may be taking and increase their risk of adverse drug events. The safety of sibutramine has also not been established in pregnant and lactating women, or in children younger than 16 years of age. Rimonabant, another ingredient found in these products, was evaluated, but not approved by the FDA for marketing in the United States. The drug, which is approved in Europe, has been associated with increased risk of depression and suicidal thoughts and has been linked to five deaths and 720 adverse reactions in Europe over the last two years.  Health care professionals and consumers should report serious adverse events (side effects) or product quality problems to the FDAâ??s MedWatch Adverse Event Reporting program either online, by regular mail, fax or phone.
10.Mar.09 22:14:14 #4
sandybell78 Data inregistrarii: 10.Mar.09 22:01:32
FDAFDA

11.Mar.09 11:04:22 #5
livia1 Data inregistrarii: 11.Mar.09 10:38:24
SperSlimSperSlim

Salutare tuturor...Sunt noua pe aici, dar am citit cam tot ce ati postat pe acest site...Am 38 de ani, 1,63, si 65 de Kg...(adica mult)Slabesc extrem de incet pentru ca sunt hipotiroidiana si pt ca am luat in sarcina 30(treizeci) de kg...aaa...si inca ceva....sunt medic.Deci sfaturi de genul \\"fa sport\\",\\" mananca sanatos\\"la mine personal nu tin...Am slabit in urma cu 2 ani urmand un tratament cu Reductil si cu o dieta echilibrata de 800(opt sute calorii)....stiti ce inseamna asta??....mori de foame...dar numai asta a dat rezultat...Desigur ca pana la Reductil am folosit o gramada de metode, diete, pastile....nimic nu a mers..Nu stiu daca aceste pastile(SuperSlim) sunt bune sau nu dar as vrea sa va aduc cateva informatii legate de diverse pastile de slabit si doctori:1.Niciodata un medic nu va recomanda produse de acest gen, nu pt ca nu sunt bune, ci pt ca nu isi va asuma respunsabilitatea efectelor asupra organismului vostru.....asta nu inseamna ca el nu le consuma...2.Cred totusi ca o eventuala vizita la medic ar fi necesara inainte de a incepe sa luati orice..pt ca puteti avea diverse boli care inca nu au fost diagnosticate si care ar putea fi afectate de ORICE fel de pastile(in functie de continutul fiecaruia).3.Exista si diverse trucuri prin care puteti \\"pacali\\" simptomele...desigur ca daca aveti probleme cu hipertiroidia, glicemie scazuta, sau diverse tipuri de afectari cardiovasculare va veti resimti dupa aceste pastile(asta din ce am vazut eu ca ar contine)...problema o reprezinta sa gasiti pe cineva (medic desigur) care sa explice lucrurile acestea....Personal nu mi-as asuma niciodata responsabilitatea pt un asfel de pacient...asa ca singura solutie este sa gasiti medici prin cercul de cunostinte, prieteni.Contraindicatiile legate de sarcina si alaptare mi se par absolut normale si de bun simt(vb de superslim desigur)...de alfel f putine medicamente se iau in sarcina...fff putine...cu atat mai mult nu se iau pastile de slabit(!!!!!!!)4.Legat de efectele adverse....sunteti foarte tari aici....normal ca exista....si un banal ceai are efecte adverse(aviz devoratoarelor de reviste si ziare de acest gen)..Dar v-ati uitat la Reductil, siOrlistat(parca asa se chema)??si alea sunt cu avizare din Ministerul sanatatii.....(desi in unele tari reductilul a fost retras)...5.Nu va spun \\"Luati SuperSlim\\" dar nici \\"Nu Luati\\"...fiecare o face pe responsabilitatea lui....Ce pot sa va spun insa este sa gasititi totusi un medic cu care macar sa discutati inainte de a le lua....6.Intamplator pot sa va spun ca am cunostinte la mai multe laboratoare si voi incerca sa vad ce este in ele....O zi buna fetelor si sanatate
11.Mar.09 14:32:10 #6
adrianastroescu Data inregistrarii: 11.Mar.09 14:07:31
Nr. mesaje: 8

Scrie in link-ul dat de sandybell78 ce contin. O sa incerc sa va traduc.
U.S. Food and Drug Administration alerteaza consumatorii despre anumite pastille de slabit care contin substante farmaceutice nedeclarate. (........)
Aceste produse sunt:

Fatloss Slimming

2 Day Diet

3x Slimming Power

Japan Lingzhi 24 Hours Diet

5x Imelda Perfect Slimming

3 Day Diet

7 Day Herbal Slim

8 Factor Diet

7 Diet Day/Night Formula

999 Fitness Essence

Extrim Plus

GMP

Imelda Perfect Slim

Lida DaiDaihua

Miaozi Slim Capsules

Perfect Slim

Perfect Slim 5x

Phyto Shape

ProSlim Plus

Royal Slimming Formula

Slim 3 in 1

Slim Express 360

Slimtech

Somotrim

Superslim

TripleSlim

Zhen de Shou

Venom Hyperdrive 3.0

Starcaps

Slim Waistline

Slim Waist Formula

Slim Up

Sliminate

Slim Fast

2x Powerful Slimming

Slim Express 4 in 1

Reduce Weihgt

Super Fat Burner

Super Slimming

Sana Plus

Trim 2 Plus

Powerful Slim

Waist Strength Formula

Slimming Formula

Perfect Slim Up

Slim Burn

Slim 3 in 1 Slim Formula

Slim 3 in 1 M18 Royal Diet

Slim 3 in 1 Extra Slim Waist Formula

Slim 3 in 1 Extra Slim Formula

Natural Model

2 Day Diet Slim Advance

Miaozi MeiMiaoQianZiJiaoNang

Meizitang

Meili

JM Fat Reducer

Imelda Fat Reducer

7 Days Diet

Extrim Plus 24 Hour Reburn

Fasting Diet

Cosmo Slim

Body Slimming

Body Shaping

Body Creator

BioEmagrecin

3 Days Fit

21 Double Slim

Eight Factor Diet

7 Diet
 â€œ.
Controlul  FDA ( Food and Drug Administration) a gasit substante active farmaceutic nedeclarate in unele dintre aceste produse cum ar fi : sibutramina, rimonabant, fenitoina ( antiepileptic), fenolftaleina ( substanta folosita in experimentele chimice si care se pare ca poate cauza cancer) si bumetanida ( diuretic). Unele dintre aceste produse au un nivel peste cel recomandat de FDA si pun la risc sanatatea consumatorilor.
Riscul dat de aceste sunbstante poate fi serios. De exemplu Sibutramina care se gaseste in multe produse poate sa cauzeze: hipertensiune arteriala, tahicardie, palpitatii, infarct miocardic sau accident vascular cerebral (……..). Rimonabantul, un alt ingredient nu afost aprobat in USA si se asociaza cu riscul de depresie si ideatie suicidara si a fost asociat cu 5 decese si 720 de cazuri cu reactii adverse in europa in ultimii 2 ani. (….)

13.Mar.09 00:07:11 #7
cobzarucarla Data inregistrarii: 12.Mar.09 23:51:57
MARE ATENTIE LA SUPER SLIMMARE ATENTIE LA SUPER SLIM

Contin substante chimice periculoase sibutramine si fenolftaleina in cantitati mai mari decat dozele acceptate.  
Sunt Inginer Chimista si azi am luat prima si ultima pastila. Imi pare rau ca am luat-o fara ca intai sa ma documentez. M-am gandit ca ati vrea si voi sa aflati la ce va expuneti... Puteti aprofunda..exista mai multa documentatie daca va intereseaza. Cine este dispus sa-si asume riscuri atat de mari... ii urez succes...
http://www.fda.gov/bbs/topics/NEWS/2008/NEW01933.html
Sibutramine: http://en.wikipedia.org/wiki/Sibutramine:
Side effects
Frequently encountered side effects are: dry mouth, paradoxically increased appetite, nausea, strange taste in the mouth, upset stomach, constipation, trouble sleeping, dizziness, drowsiness, menstrual cramps/pain, headache, flushing, or joint/muscle pain.
Sibutramine can substantially increase blood pressure and pulse in some patients. Therefore all patients treated with sibutramine should have regular monitoring of blood pressure and pulse.
The following side effects are infrequent but serious and require immediate medical attention: cardiac arrhythmias, paresthesia, mental/mood changes (e.g., excitement, restlessness, confusion, depression, rare thoughts of suicide).
Symptoms that require urgent medical attention are seizures, problems urinating, abnormal bruising or bleeding, melena, hematemesis, jaundice, fever and rigors, chest pain, hemiplegia, abnormal vision, dyspnea and edema.
Currently, no case of pulmonary hypertension has been noted, although related compounds (such as Fen-Phen) have shown this rare but clinically significant problem.
Fenolftaleina: http://en.wikipedia.org/wiki/Phenolphthalein
Phenolphthalein has been used for over a century as a laxative, but is now being removed from the market because of concerns over carcinogenicity.
13.Mar.09 14:44:14 #8
aralyin Data inregistrarii: 06.Feb.09 16:33:55
Nr. mesaje: 6

Am citit ce au scris cateva persoane despre ce ar contine super slim iar daca sunteti interesate...aruncati o privire la ceea ce urmeaza :
Sibutramina este substanta activa care se gaseste in medicamentele de slabit care inhiba apetitul. Aceasta afecteaza practic doi neurotransmitatori de la nivelul creierului: noradrenalina si serotonina. Neurotransmitatorii sunt niste substante chimice, depozitate in celulele nervoase si sunt implicati in transmiterea mesajelor acestea (ei sunt eliberati din celula nervoasa cand mesajul este transmis, dupa care sunt reabsorbiti de aceasta). Asadar, sibutramina previne reabsorbtia, inapoi in celulele nervoase, ale celor doi neurotranmitatori (noradrenalina si serotonina) care sunt responsabili de o serie de procese la nivel cerebral, printre care si moderarea starii de spirit. Practic, sibutramina ajuta la reducerea greutatii corporale prin cresterea cantitatii de noradrenalina si serotonina care actioneaza liber la nivelul creierului, adica va induce senzatia de satietate in timp ce se consuma alimente in cantitati mici. Acest medicament este prescris doar pentru persoane care nu au avut rezultate corespunzatoare prin folosirea metodelor conventionale de slabire: dieta si exercitiu fizic regulat. Daca este totusi recomandat de medic, dieta si efortul fizic sunt parte obligatorie din procesul de slabire. De asemenea, acest medicament trebuie folosit cu mare atentie de catre persoanele care au probleme renale, hepatice sau respiratorii. Se interzice folosirea acestui medicament de catre copii, femei insarcinate, persoane care alapteaza, persoane care au fost diagnosticate cu afectiuni psihiatrice, glaucom, boli coronariene, hipertiroidie, anorexie nervoasa si bulimie nervoasa. Exista, bineinteles, si o serie de reactii adverse care pot aparea dupa administrarea sibutraminei: dureri de cap, constipatie, senzatie de voma si de gura uscata, insomnie, transpiratie abundenta, parestezii, palpitatii, ameteli, anxietate sau hipertensiune arteriala.
Rimonabant:In Statele Unite, FDA nu este inca decisa sa aprobe Rimonabant, un antagonist al receptorilor canabinoizi CB1. Medicamentul a fost deja aprobat in Europa, EMEA dandu-si acordul pentru introducerea medicamentului in tratarea pacientilor adulti care: - sunt obezi si cu indicele de masa corporala egala sau mai mare de 30 kg/m2; - sunt sub supraveghere medicala, cu IMC mai mare sau egal cu 27 kg/m2, si prezinta un factor de risc, precum diabetul zaharat de tip 2 sau dislipidemia. Potrivit revistei medicale \\"Circulation\\", Rimonabant nu trebuie administrat pacientilor care sufera de o maladie psihiatrica grava sevara, ca depresia majora, si nu este recomandat bolnavilor care sunt sub tratament cu medicamente antidepresive.  Rimonabant rezinta cateva puncte forte:  - in 4 studii clinice care au implicat mai mult de 6.600 de subiecti aflati sub supravechere sau obezi, Rimonabant a demonstrat eficacitate in reducerea greutatii corporale.  - Rimonabant prezinta un nou mecanism de actiune care poate constitui o alternativa la alte medicamente antiobezitate, cand acestea din urma se dovedesc ineficace.  - pierderea in greutate obtinuta cu Rimonabant pare sa fie asociata cu ameliorarea si a altor parametri ai sindromului metabolic.  - Rimonabant prezinta un profil farmacocinetic favorabil.  - marea parte a reactiilor adverse par sa fie usoare si tranzitorii.  - nu exista nici o evidenta care sa ateste ca medicamentul poate cauza evenimente cardiovasculare adverse. Insa Rimonabant prezinta si unele limitari:  - eficacitatea Rimonabant in reducerea greutatii corporale nu este mai mare decat aceea a medicamentelor antiobezitate deja aprobate.  - Rimonabant nu reduce nivelurile colesterolului LDL.  - reactiile adverse psihiatrice reprezinta cea mai intalnita cauza pentru intreruperea precoce a tratamentului cu Rimonabant in cadrul studiilor clinice RIO.
Fenitoina :Prezentare farmaceutica?: Capsule continand fenitoina 50 mg sau 100 mg (flacon cu 20 buc.).Actiune terapeutica: Hidantoina cu actiune anticonvulsivanta-antiepileptica; antimigrenos, analgezic; antiaritmic cardiac, poate suprima focarele de automatism ectopic si procesul de reintrare, fara sa deprime conducerea atrio-ventriculara.Indicatii: Epilepsie majora, crize focale corticale si unele cazuri de epilepsie psihomotorie; migrena, nevralgie de trigemen si glosofaringian, alte algii rezistente la analgezicele obisnuite; aritmii digitalice, tahicardii paroxistice, boala Bouveret.Mod de administrare: in epilepsie, la adulti, initial 100 mg de 2 ori/zi, se creste progresiv, in functie de starea clinica, doza eficace obisnuita fiind de 200-400 mg/zi (intr-o singura priza, pe nemancate, iar in caz de iritatie gastrica, in 2 prize, dupa mese); concentratiile plasmatice corespunzatoare dozelor eficace sunt de 10-20 mcg/ml; la copii se administreaza 3-10 mg/kg corp si zi sau 50-200 mg/zi, dupa varsta. Pentru tratamentul nevralgiilor, 100 mg de 2-4 ori/zi. Ca antiaritmic, doza de intretinere este de 100 mg de 3-4 ori/zi (la adult).Reactii adverse: Anorexie, greata, voma, epigastralgii, gingivita,hipertrofica, hirsutism si acnee (la femei tinere), eruptii alergice, foarte rar sindroame de tip colagenoza, Stevens-Johnson, lupus eritematos diseminat, icter colestatic, necroza hepatica, hiperglicemie, osteomalacie (prin deficit de vitamina D), hemoragii la nou-nascut (prin deficit de vitamina K), leucopenie, agranulocitoza, trombocitopenie, anemie aplasticasau megaloblastica (prin deficit de acid folic), limfadenopatie. Oprirea brusca a tratamentului la epileptici poate declansaa o stare de rau epileptic. Supradozarea provoaca agitatie sau somnolenta, cefalee, vertij, nistagmus, diplopie (concentratiile plasmatice corespunzatoare dozelor toxice sunt de 20-40 mcg/ml). In general reactiile adverse sunt frecvente, uneori grave; este necesar controlul hematologic periodic.Fenitoina apare in compozitia mai multor medicamente, puteti sa va informati...este prezenta si in anticonceptionalele :YASMIN.
Deci nu contine super slimul droguri sau alte substante toxice..ca da, exista multe riscuri, poate fi adevarat, insa depinde si de organismul fiecaruia si de cat de sanatosi suntem. Eu una iau Super Slim de o luna si ceva, am tensiunea mare, nu consum cafea nici cola...daca beam un Redbull simteam ca am palpitatii...sau poate nu e corect termenul \\"palpitatii\\". O stare nu usor de descris, de agitatie, care iti da senzatia ca tremuri cu totul...in interior..iti simti pulsul exagerat..parca ai avea o energie de care trebuie sa te descarci...nu sunt distribuitoare a acestor tipuri de pastile, ci , ca multe alte femei \\"isterice\\" de a scapa de cateva kg in plus, am incercat-o si pe asta...Mi-am propus ca la cel mai mic semn ca mi-ar face rau, la orice senzatie ca tensiunea arteriala mi-ar creste, probleme cu somnul, ameteala sau greata, sa le intrerup. Va pot spune ca a trecut o luna de cand le iau si nu am nimic, decat senzatia de sete, si lipsa poftei de mancare. Oricum am mancat cel putin de 2 ori pe zi, in cantitati mici, pentru ca ma simteam satula, dar ceva care sa contina vitamine, proteine etc, si sunt in regula. Nu va incurajez sa luati, dar daca ar fi continut ceva atat de daunator,va spun ca mie, 100%  mi-ar fi fost rau, crescandu-mi si mai mult tensiunea..de ex. Am slabit 6 kg in 3 sapt iar de o sapt nu se mai intampla nimic...si cred ca e normal, am consumat fff multa apa, iar surplusul cred ca s-a eliminat. Mi-as dori sa mai scap inca de 3 kg si sper sa reusesc in urmatoarea luna.
Oricum, bafta tuturor .
13.Mar.09 17:05:29 #9
super slimsuper slim

Dar cred ca e bine sa stim ce contin, in ce doza sunt medicamentele pt. ca e clar ca nu sunt plante cum scrie pe prospect. Mie mi se pare ca sunt ca o bomba cu ceas.
18.Mar.09 19:26:20 #10
lavinnnia Data inregistrarii: 18.Mar.09 19:20:24
intrebareintrebare

fetelor am tot citit ce sa tot spus p aici!m-am hotarat vreau super slimm dar am si eu o intrebare....eu am astm ....afecteaza in vreun fel aceste pastile in acest caz ??????au contra indicatii pt pers cu probl respiratorii in afare de "nodul din gat"? 
19.Mar.09 00:27:41 #11
Rity Data inregistrarii: 18.Mar.09 23:47:40
SuperSlimSuperSlim

Salut!Nu sunt nici pro, nici contra SS, vreau doar sa va spun de efectele secundare care au aparut la mine.Am incepul sa iau SS de 6 zile, am cumparat dintr-o farmacie naturista, varianta cu tipa pe cutie.In prima zi am simtit o starea de hiperactivitate, nu m-am putut opri. A doua zi aceasta stare a disparut. Gura uscata, dar nu imi este sete, ma fortez sa beau. Incepand din a doua zi, simt o biluta in gat; dorm 4-5 ore noaptea, inainte dormeam si 10 ore, daca am avut timp; constipatie; pupile dilatate (deasemenea efect ale unor droguri). Primele patru zile totusi erau ok, insa ieri parca inima imi batea de doua ori mai repede, la fiecare bataie de inima parca imi tremura tot copul, peste cateva ore s-a calmat, dar azi, a sasea zi e si mai rau, ritmul crescut al inimii nu s-a calmat, simt o presiune in ca si la ceafa, putin ameteala si insuficienta respitatorii. Azi m-am speriat!Nu m-am decis inca voi continua sau nu, poate voi lua doar una la doua zile.Nu vreau sa descurajes pe nimeni, probabil si eu voi lua in continuare, dar trebuie sa ne gandim, majoritatea efectelor sunt si efecte ale drogurilor, si este foarte greu de crezut, ca o capsula mica, 100% naturala, fara ingrediente nocive, duce la o scadere atat de rapida a greutatii. Inca un lucru, majoritatea dorgurilor sunt extrase in pante, deci \\"100% natural\\".Bafta, orice varianta de slabire alegeti!
19.Mar.09 11:45:58 #12
anaemona Data inregistrarii: 19.Mar.09 11:26:36
Nr. mesaje: 9

Buna fetelor. Eu iau SS de o saptamana si ma simt bine. Ma trezesc plina de energie fara sa dorm mai mult de 6h (dormeam si 11h), mi-a scazut pofta de mancare mult de tot, dar asta nu inseamna ca nu mananc, mi-e sete mai tot timpul si mi-e de ajuns o ceasca de cafea dimineata (inainte beam cafea toata ziua). Eu trebuie sa slabesc 15 kg si satula de diete si efectul yoyo m-am hotarat sa le iau, dupa ce o amica de-a mea a slabit peste 20 kg in 3 luni. Iau si cate un centrum pe zi, ca am lipsa de calciu si nu vreau surprize In urma "cercetarilor" pe net, am constatat ca reactii adverse severe si fara sa scada in greutate au avut persoanele care doresc sa slabeasca 5-6 kg. Amica mea, care e si medic mi-a spus clar ca pastilele astea actioneaza asupra depozitelor de grasime, iar daca nu le ai iti "mananca" substantele nutritive din organism si asa ajungi la spital cu probleme grave. De asemenea m-a informat ca pastilele contin si o mica doza de amfetamine, asa explicandu-se reducerea apetitului si energia, dar si contraindicatiile pentru boli de inima, ficat, graviditate etc.
19.Mar.09 11:50:18 #13

Lavinia, iata informatiile oferite siteul distribuitor de SS, de unde le-am cumparat eu:Intrebari frecvente

I: Pot lua mai mult de o capsula pe zi ?
R: Nu ! Nu se ia NICIODATA mai mult de o capsula pe zi !!
I: Pot lua Super Slim in combinatie cu alte produse pentru slabit sau diferite alte medicamente ?
R:
Nu este recomandat ca in timpul tratamentului cu Super Slim sa
consumati alte produse se slabit sau sa luati medicamente. Daca este
necesar sa luati medicamente este recomandat sa opriti tratamentul in
aceasta perioada.
I: Se poate lua Super Slim in perioada ciclului menstrual ?
R: Este recomandat sa opriti tratamentul in aceasta perioada.
I: Exista anumite restrictii vis a vis de consumul de cafea si alcool in perioada tratamentului ?
R: In perioada administrarii Super Slim este indicat sa consumati maximum o cafea pe zi si nu este recomandat consumul de alcool.

I: Dupa terminarea tratamentului efectele Super Slim se mentin ?
R: Efectele tratamentului se mentin pentru o perioada de timp ( 2-3 luni )
I: Cate luni pot urma acest tratament ?
R:
Este recomandat urmarea unui ciclu de 3 luni, dupa care o luna pauza,
in aceasta perioada pentru mentinerea efectului este recomandat
administrarea unei pastile la 2-3 zile. Incepand cu luna a 5-a se poate
reincepe un nou tratament de 3 luni.

RECOMANDARI

Consumul cat mai mare de apa, fructe si
legume ajuta si accelereaza procesul de slabire prin eliminarea mai
rapida a toxinelor si arderea mai rapida a grasimilor.Un
program stabil de masa, pentru a evita solicitarea stomacului, de
asemenea nu trebuie fortat stomacul, sa mancati mai mult decat este
necesar, ideal ar fi 3-4 mese pe zi, dar mai reduse cantitativ.
Extractul de mar verde, continut de Super Slim reda elasticitatea
celulelor stomacale. Pe timpul administrarii a tabletelor
Super Slim evitati cat mai mult posibil consumul de cafea si alcool. La
anumite persoane, pot aparea in primele 4-5 zile ale dietei, senzatii
de agitatie sau nervozitate, simptome asememanatoare celor produse de
consumul de cafea. Acestea insa vor disparea pe parcurs, organismul
obisnuindu-se cu noul metabolism si ritm de functionare.
PRECAUTII
Este contraindicat copiiilor sub 16 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza.
Intrerupeti neaparat tratamentul in cazul unori afectiuni sau boli
aparute in timpul acestuia, mai ales acelea ce necesita medicamentatie.
Capsula de slabit Super Slim poate incetini viteza si cantitatea
absorbita in sange, a unor medicamente. In asemenea cazuri, informati
neaparat doctorul in legatura cu Super Slim si prezentati prospectul.
Pentru femei - in timpul ciclului menstrual pot aparea senzatii de
disconfort la nivelul pelvisului, sangerari mai abundente decat de
obicei sau dureri mai intense. Cauza este efectul Super Slim asupra
circulatiei sangvine care in timpul tratamentului este putin modificata
in scopul arderii grasimilor si eliminarii toxinelor. In cazul
aparitiei simptomelor ciclului menstrual, este recomandata intreruperea
tratamentului, si apoi reluarea lui dupa 1 sau 2 zile dupa incetarea
ciclului menstrual. Efectul Super Slim va fi pastrat in aceasta
perioada. Pentru femei : Super Slim nu are reactii adverse
la pastilele anticonceptionale. Trebuie insa evitata luarea simultan a
celor doua pastille!!!
20.Mar.09 10:09:19 #14
aaanee Data inregistrarii: 20.Mar.09 09:39:47
Nr. mesaje: 5

Buna sunt noua pe aici. Desi am citit atatea pareri pro si contra despre superslim mi am luat si eu o cutie. Azi am luat prima pastila si deocamdata nu simt nimic altfel nici macar senzatia de sete. O sa va tin la curent mai departe. E prima data cand iau ceva pentru slabit si adevarul e ca imi doresc sa vad niste rezultate! va pup
20.Mar.09 10:13:01 #15

am uitat sa mai spun ca eu mi am luat cutia verde aceea mare cu numele de SuperSlim nu cutiuta mica varianta romaneasca "capsula de slabit"! Stie cineva e vreo diferenta intre ele? Eu am auzit ca prima e originala!
20.Mar.09 12:39:01 #16

aanee, capsula de slabit e exact SuperSlim numai ca e altfel ambalajul. Pentru a te convinge intra pe siteul http://arpfarm.uv.ro/slabit.html , unde exista un certificat de analiza pentru superslim dar si un aviz de notificare pentru CAPSULA DE SLABITeliberat de Institutul de bioresurse alimentare. Mult succes la slabit si multa sanatate!
20.Mar.09 14:52:41 #17
superslimsuperslim

da, chiar asa multa sanatate, mai ales ca stii deja la ce risc te expui!
20.Mar.09 14:54:43 #18

Nu stiu de ce dar am impresia ca unele raspunsuri sunt scrise de reprezentante superslim care au tot interesul sa vanda. Nu cred ca fetele care au citit toate informatiile nu se ingrijoreaza deloc in legatura cu efectele secundare.
20.Mar.09 16:49:24 #19

nici un om pe lumea asta nu se aseamana! suntem diferiti! Daca unora nu face bine inseamna ca face rau tuturor! Ar fi bine sa fim mai sceptici in ceea cei priveste pe cei din jur! am o prietena care a luat 3 luni de zile zilnic a slabit 18 kg nu s a simtit rau deloc sau altfel decat se simtea deobicei. Dupa cele 3 luni si a facut analizele si sunt mai bune decat inainte i s a reglat si colesterolul si tot!  Asa ca eu zic sa nu va grabiti sa ne credeti pe toate proaste prin afirmatia ca "fetele nu realizeaza efectele secundare"! Ba da dar cum unora face rau asa altora face bine! si aici impartasim trairile si spunem prin ce trecem ca s n fie mai usor! nu are nimeni rolul sa influenteze pe nimeni!
21.Mar.09 07:30:20 #20

Nu retrag nimic din ce am zis. Aceste pastile chiar au multe efecte secundare, nu am spus-o eu ci institutii de genul Food and Drug Administration din SUA dar si fetele de pe diverse forumuri care au descris ce au simtit. Eu zic ca e bune sa fim informate, e vorba totusi de sanatate, care mie inca mi se pare foarte importanta.  Daca mai vreti sa cititi si de pe alt forum http://forum.romedic.ro/prod/capsula_de_slabit_-_mit,_realitate_sau_experiente_pe_oameni_017955.html 

Pagina 15 din 30
< ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... >