Forum Flu> Mamici> Copilul meu > Castiga 10 invitatii pentru tine si copilul tau la KIDEX!
Cauta:
ok
Introduceti cuvantul pe care doriti sa-l cautati.

Pagina 1 din 1
18.Noi.09 11:44:15 #1
Admin-forum Data inregistrarii: 05.Oct.07 16:57:48
Nr. mesaje: 394
Castiga 10 invitatii pentru tine si copilul tau la KIDEX!Castiga 10 invitatii pentru tine si copilul tau la KIDEX!

Dragi mamici, Dragi Matusi, Dragi Unchi, Dragi Moase, Dragi Nanase!

Pentru ca vine Mosul, va invitam sa le oferiti celor mici un cadou inedit, sa ii duceti la Kidex!

In acest sens, va invitam sa ne povestiti aici cea mai trasnita trasnaie pe care a facut-o prichindelul, prichindeua, nepoata sau nepotelul, verisoara sau verisorul, finul sau fina... ce sa mai, cei mici de langa voi!

Va invitam sa vedeti surprizele Kidex pe www.kidex.ro!

Concursul se va desfasura in perioada 18 noiembrie-29 noiembrie.

Cele 10 norocoase ale tragerii la sorti vor fi anuntate in aceasta pagina si apoi prin email in data de 30 noiembrie.

Editat ultima data de catre Admin-forum (18.Noi.09 11:44:52). Numar total de editari: 1
18.Noi.09 16:52:47 #2
jeaninapadure Data inregistrarii: 30.Ian.09 12:00:15
Nr. mesaje: 16

Sunt o mamica norocoasa a unui nazdravan de 1 an si 8 luni. Fiecare zi este diferita la noi, in fiecare zi face fel de fel de boacane. O boacana care le intrece pe toate celelalte, a facut-o chiar zilele trecute. Aveam musafirii, si Denis nu era bagat in seama mai de nimeni (in mod intentionat); asa ca s-a dus in dormitor si si-a luat pe el sutienul si bikinii mei. Toata lumea a inceput sa rada, si asa ne-a distras el atentia.
18.Noi.09 19:05:16 #3
yoana-yd Data inregistrarii: 28.Ian.09 14:54:00
Nr. mesaje: 27
concurs kidexconcurs kidex

Desi nu sunt mare,sunt un nazdravan si jumatate.Imi place sa ma joc,sa merg de-a busilea si sa vorbesc.Cea mai mare nazdravanie pe care am pus-o in practica a fost sa-i bag fardurile mamicei in cadita mea cu apa.Desi credeam ca ma certa,ea spre uimirea mea s-a amuzat.E un fel de incurajare spre a mai comite si alte pozne.:)
19.Noi.09 09:32:33 #4
angis Data inregistrarii: 03.Ian.09 12:28:00
Nr. mesaje: 5
Daria nazdravanaDaria nazdravana

Sunt o mamica in culmea fericirii ,am o printesa de 1 an si 5 luni si este tare nazdravana.Printre cele  mai mari nazdravanii pe care le-a facut ar fii acelea ca intr-o zii am scapat-o din vedere si a scos tot pamantul din ghivecele cu flori ,alta boacana ar fii aceea ca aduna toate gunoaiele dupa jos si servetele si le baga in boxa tatalui.` 
19.Noi.09 12:05:04 #5
euronik2002 Data inregistrarii: 09.Feb.08 21:06:19
Nr. mesaje: 52
concursconcurs

Piticului meu ii palce sa stea in oglinda si sa se aranjeze ca o fetita.M-a vazut pe mine ca imi fac conturul buzelor cu creion si l-a facut si el,dar a nimerit creionul de ochi,l-am gasit in baie mazgalit pe gura dupa doar doaua minute in care il lasasem pe toaleta.
19.Noi.09 12:46:02 #6
kamkrys75 Data inregistrarii: 02.Oct.09 21:49:46
Nr. mesaje: 31

sunt mamica de 2 prichindei unul de 6ani,baiat,si cea pitik de 1 an!!e frumos dar nazdravanii nu mi ar ajunge 1000 de pagini sa va spun!ok,hai sa va zic una recenta a fetitei! era in dormitor si deodata aud prin interfon un tipat urmat de plans !ajung intr un suflet la ea si ce credeti ca facea pitik?se tragea singura de par si tipa!pupam piticii si le uram bafta la toti!
19.Noi.09 12:58:41 #7
maicanandreea Data inregistrarii: 19.Noi.09 12:52:36

sunt mamica unei fetite de 1 an si 4 luni.
este foarte nazdravana nu sta toata ziulica .se joaca, vb la telefon, chinuie papusile( de fapt are un bebelus cu care se joaca ) si pe care il chinuie, ii da sa manance cu lingurita, il bate, il iubeste, tot ce poate ii face.
se mai joaca cu masinutele si tot ce i se pare interesant verifica.
cea mai tare faza care mi-o amintesc este ca a gasit o cutie cu crema de-a mea si eu trrebaluind prin casa nu am bagat de seama . ea a desfacut crema si si-a bagat manutele in ea , s-a sters pe pat , pe covor pe tot ce a reusit ea.
pup si mai vb.

21.Noi.09 22:25:52 #8
stefaniapava Data inregistrarii: 21.Noi.09 22:02:33
bebe nazdravanbebe nazdravan

sunt fericita mamica a unui baietel de 6 luni si jumatate si de pe acum nu sta locului o secunda ,nu mai vb ca se trezeste cu noaptea in cap parca s-ar duce la munca .traznaie mai face ,de fapt noi suntem la inceput ,una din ele este ca ii place sa faca gimnastica ,isi ridica picioarele si le tranteste cat poate el de tare in patut binenteles ,e tare amuzant pt el ,nu si pt mine ,ii place sa isi scoata sosetele si sa le suga si nu mai vorbim de perna favorita care ii place sa si-o tina pe fata -cateodata sunt in stare de soc cand il vad ,dar el rade
24.Noi.09 00:17:54 #9
brii Data inregistrarii: 18.Sep.09 16:01:38
Nr. mesaje: 4
Buna tuturor,Buna tuturor,

Fetita mea Brianna are un an si zece luni ,pot spune ca e un copil cuminte nu prea face prostioare ,nu foarte mari ,una mai mare a facut vara asta intr-o dimineata cand sotul se grabea sa plece la munca ,si din dragoste ca sa nu mai plece de acasa Brianna ia ascuns cartela de la masina ,avand singura cartela la masina asa ca sotu a plecat cu transportul in comun la munca si nu o zi mai multe ca nea trebuit trei zile sa gasim cartela de la masina

28.Noi.09 01:52:51 #10
piperitza Data inregistrarii: 28.Noi.09 01:23:46
Nr. mesaje: 14
raspuns concursraspuns concurs

offf...despre nazdravanii am avea de povestit zile intregi...eu am doi baieti: Cosmin (maine face 3 ani) si Fabian (peste 2 saptamani face 1 an) si ultima traznaie...ar fi aceasta:pe scurt, bineinteles:cosmi si-a etalat calitatile de pictor ...cu un anume iaurtel pt copii...pe fabi! de era saracu din cap pana in picioare numai iaurt! abia mai putea deschide ochisorii...a fost nevoie doar de 1 minut de neatentie din partea mea...
30.Noi.09 10:22:06 #11
floarerara Data inregistrarii: 29.Sep.09 11:40:40
Nr. mesaje: 14
Bebe si catelBebe si catel

Baietelul meu, Bogdanel, are aproape 3 ani. Am fost in vizita prelungita al fatele meu, care are o catea Doberman, pe nume Thora! Era timid, la inceput, atat el cat si catelusa (care e mare cat Bigdanel). Pana la urma, s-au obisnuit unul cu altul, cateaua cu el si cu masura lui, el ca ea si cu cat e demare. Dar cea mai haioasa faza era atunci cand el vroia sa se joace cu ea, ea era de acord, topaiau amandoi si ea, de bucurie, latra!Atunci Bogdanel se bloca, venea repede si se lipea de mine, si vreme de 10 minute AVEAM CEL MAI CUMINTE BAIAT DIN CATI EXISTA!!!:))
01.Dec.09 09:12:06 #12
rosanita Data inregistrarii: 18.Noi.07 17:13:32
Nr. mesaje: 43
concursconcurs

Fiul meu, Andrei, care are 4 anisori, este un izvor nesecat de traznai...Are o energie debordabila si simte nevoia sa se manifeste...Ultima nazbatie a facut-o chiar aseara...a fost ziua lui, si nu stiam ce face la bucatarie...el lingea frisca de pe tortul lui....
01.Dec.09 14:50:20 #13
adinagea Data inregistrarii: 01.Dec.09 13:31:14
Nr. mesaje: 7

Nepotica mea are aproape 3 anisori. Este un copil cuminte, iar traznaile ei sunt din cele mai diverse: foloseste toate produsele cosmetice ale mamei -stie exact cum se folosesc (nu pierde nicio ocazie), \\"boteaza\\" papusile dupa numele celor cunoscuti si solicita piese de teatru cu ele, dar cel mai funny mi se par replicile care le da , la aceasta varsta.....Cert este ca NU te plictisesti deloc in prezenta ei ......
02.Dec.09 13:04:19 #14
Admin-forum Data inregistrarii: 05.Oct.07 16:57:48
Nr. mesaje: 394
Castigatore concurs KidexCastigatore concurs Kidex

Castigatoarele sunt: jeaninapadure, yoana-yd, angis, euronik2002, kamkrys75, maicanandreea, stefaniapava, brii, piperitza, foarerara, rosanita si adinagea.Felicitari si distractie placuta!

Pagina 1 din 1