Forum Flu> Concursuri> Concursurile Flu.ro> Pentru ce mergem la salon? > mesaj nr. 1102
Cauta:
ok
Introduceti cuvantul pe care doriti sa-l cautati.
23.Ian.08 22:58:15 #1
radubml
RasfatRasfat

Buna intrebare! De ce ne place sa mergem la coafor?, pentru ca stim ca de acolo plecam cu siguranta mai frumoase, mai increzatoare in noi si cu mai multa dorinta de a trai. 
Dupa mine...cred ca mi-ar face placere sa ma duc saptamanal...., insa financiar nu este posibil, desi daca stai sa socotesti...unde ma duc eu... 25 pensat plus mustata, 30 tuns, 30 coafat, 130 vopsit... o scurta socoteala pe luna aproape 200 ron.( ma epileZ singura cu epilatorul) Cu greu ii dau ... NU ar trebui sa ezit sa-i dau... , pentru ca sunt persoane care fumeaza zilnic un pachet de tigari 30 x 5 = 150 ron bani dati degeaba care mai fac si rau ...Deci fiecare ne cam meritam soarta....daca asa gandim ca este bine sa nu ne acordam nici o atentie...de fapt problema este ca iubim pe altii mai mult decat ne iubim pe noi si tot timpul ne punem pe locul doi.
A petrece cateva ore intr-un salon este o bucurie pentru fiecare, insa nu multe dintre noi reusim sa ne facem o asemenea placere. De multe ori ne lasam in detrimentul altora. Recunosc ca mi-a trebuit ceva timp sa trec de la clasica frizerie ieftina unde ma tundeam la aceeasi coafeza, la un salon. Acum pentru nimic in lume nu as mai schimba...Ar trebui sa ajung la salon la 2 sau chiar trei saptamani, la 2 saptamani sa iau mustata , iar la 3 saptamani sa ma tund, pentru ca am parul scurt si creste foarte repede, insa ajung cateodata si la doua luni....din pacate...
Deci doamnelor, domnisoarelor IUBITI-VA SI PE VOI  LA FEL CUM II IUBITI SI PE CEI DIN JURUL DUMNEAVOASTRA,  adica rasfatati-va cu cateva ore la un salon si cu ceva bani cheltuiti pentru sufletul dumneavoastra.