|
|
|
| 30.Ian.08 15:17:07 #1 |
Anca-Raluca
Data inregistrarii: 30.Ian.08 15:12:30Nr. mesaje: 2 |
Salonul este intr-adevar un rasfat penrtu oricare femeie fie ca aceasta recunoaste sau nu.Dar frecventarea salonului este si o necesitate totodata.Fiecare femeie isi va dori la un moment dat sa schimbe ceva la ea.Pentru mine salonul este un rasfat,o placere si o necesitate in acelasi timp.Imi place sa-mi schimb coafura des ,merg la cosmetica si la masaj si destul de rar merg si la maichiura.La cosmetica merg cam de 2-3 ori pe luna,iar la masaj mergeam saptamanal dar acum nu mai merg asa des.
|
| 30.Ian.08 15:18:05 #2 |
Anca-Raluca
Data inregistrarii: 30.Ian.08 15:12:30Nr. mesaje: 2 |
Salonul este intr-adevar un rasfat penrtu oricare femeie fie ca aceasta recunoaste sau nu.Dar frecventarea salonului este si o necesitate totodata.Fiecare femeie isi va dori la un moment dat sa schimbe ceva la ea.Pentru mine salonul este un rasfat,o placere si o necesitate in acelasi timp.Imi place sa-mi schimb coafura des ,merg la cosmetica si la masaj si destul de rar merg si la maichiura.La cosmetica merg cam de 2-3 ori pe luna,iar la masaj mergeam saptamanal dar acum nu mai merg asa des.
|
| 30.Ian.08 17:53:36 #3 |
HotDance
Data inregistrarii: 30.Ian.08 17:46:02Nr. mesaje: 2 |
Pentru ca ma iubesc
Ma iubesc pe mine si modul in care arat. Imi place sa fiu mereu la punct cu tot, sa arat bine, sa ma simt bine in pielea mea. Deci in primul rand ma duc la salon pentru mine, apoi, pentru ceilalti. Pentru ca pot fi eu oricat de desteapta si de placuta, dar daca as pleca undeva nearanjata si neingrijita, atitudinea oamenilor ar fii cu totul alta. Oricum, mare parte din ritualul de infrumusetare se desfasoara acasa, insa sunt multe lucruri pe care nu ti le poti face singura. Cel mai mult imi place sa im schimb look-ul foarte des(cam la 2-3 luni) asa ca la salon e cel mai usor. Plus ca este necesar sa ma duc la salon pentru masaj,epilare, manichiura, pedichiura... lucruri pe care nu le pot face eu sau pentru care nu am timpul necesar.
|
| 30.Ian.08 19:14:25 #4 |
certejan
Data inregistrarii: 30.Ian.08 19:10:57Nr. mesaje: 1 |
La salon........
Pentru ca trupul este locuinta sufletului, pentru ca vrem ce e mai bun pentru sufletul nostru, pentru ca vrem frumusete si cateodata vrem si schimbare....pentru ca trupul oglindeste sufletul, vrem ca si ceilalti sa vada bucuria, frumusetea si energia de care am fost cuprinsi la un moment dat.
|
| 30.Ian.08 21:20:04 #5 |
camytzu
Data inregistrarii: 25.Iul.07 19:20:13Nr. mesaje: 1 |
dc merg la coafor
|
| 31.Ian.08 10:58:22 #6 |
polixenia
Data inregistrarii: 31.Ian.08 10:53:19Nr. mesaje: 1 |
pentru ce mergem la salon........?
....eu sunt o prospata mamica si am o fetita de 5 luni, asa ca nu am mai avut timp de a ma mai rasfata tot de atata timp:(. De obicei mergeam la salon doar pentru a-mi tunde parul care este destul de lung si ondulat si este mai dificil de intretinut. Sincer nu am aqvut timp si nici resurse financiare pentru a avea parte de un rasfat pe care, de altfel mi l-am dorit din totdeauna.
|
| 31.Ian.08 15:34:51 #7 |
caty
Data inregistrarii: 31.Ian.08 15:27:33Nr. mesaje: 2 |
Coafor? Cosmetica? Manichiura?
Salut la toata lumea!
Dupa parerea mea umila :) cred ca toate femeile ar trebui in primul rand sa mearga macar o data pe luna sau de doua ori la saloanele de infrumusetare. De ce? Pentru ca pe langa ce face pentru noi Mama Natura mai trebuie sa ajutam si noi cu ceva. De exemplu in decembrie mi-am pus pentru prima data ungii tehnice - stiu ca la multe femei acest lucru este ceva obismuit dar pentru mine a fost o placere. Eu nu ma duc la salon pentru mine nu pentru a placea unui barbat ci pentru ca eu ma simt bine aranjata. Asta ar trebui sa faca si sa simta orice femeie. Doamnelor mergem la salon pentru noi nu pentru ei!!!!!! O femeie este facuta sa arate bine, sa fie aranjata, trebuie sa ne respectam noi!!!!!! |
| 31.Ian.08 15:35:06 #8 |
caty
Data inregistrarii: 31.Ian.08 15:27:33Nr. mesaje: 2 |
Coafor? Cosmetica? Manichiura?
Salut la toata lumea!
Dupa parerea mea umila :) cred ca toate femeile ar trebui in primul rand sa mearga macar o data pe luna sau de doua ori la saloanele de infrumusetare. De ce? Pentru ca pe langa ce face pentru noi Mama Natura mai trebuie sa ajutam si noi cu ceva. De exemplu in decembrie mi-am pus pentru prima data ungii tehnice - stiu ca la multe femei acest lucru este ceva obismuit dar pentru mine a fost o placere. Eu nu ma duc la salon pentru mine nu pentru a placea unui barbat ci pentru ca eu ma simt bine aranjata. Asta ar trebui sa faca si sa simta orice femeie. Doamnelor mergem la salon pentru noi nu pentru ei!!!!!! O femeie este facuta sa arate bine, sa fie aranjata, trebuie sa ne respectam noi!!!!!! |
| 31.Ian.08 15:56:59 #9 |
mydear
Data inregistrarii: 31.Ian.08 15:53:52Nr. mesaje: 1 |
PENTRU CE MERGEM LA SALON?
PENTRU TRATAMENT COSMETIC(CURATARE FACIALA,MASCA ETC),PARAFANGO,IMPACHETARI CU CIOCOLATA,MANICHIURA SI PEDICHIURA.IN PRIMUL RAND PENTRU A FII FRUMOASA SI PUTERNICA IN PROPRIUL TAU CORP.
|
| 31.Ian.08 19:24:23 #10 |
imo
Data inregistrarii: 31.Ian.08 19:19:02Nr. mesaje: 1 |
de ce merg eu la salon?
e o intrebare, aparent simpla, dar cand am inceput sa scriu mi-am dt seama ca nu stiu de ce merg la salon. sa raspund ca ma simt bine cand ies... as minti ca atunci cand ma gandesc la cati bani am lasat la acel salon ma apuca groaza! dar in acelasi timp cand ajung acasa si incepe sa imi placa ce vad in oglinda imi schimb parerea si ma bucur ca am trecut pe la salon. manichiura, pedichiura, pensat si coafor... cam asa imi petrec eu o zi (cam la doua sau trei luni)
|
| 01.Feb.08 11:00:34 #11 |
|
Nr. mesaje: 18 |
la salon
chiar daca suntem frumoase tot mai vrem si un rasfat,asa ca mergem la salon pentru o manichiura o pedichiura un tuns un coafat ,o sedita doua de masaj ,un epilat,un solar sunt multe care si le doresc o femeie si chiar barbatii cind merg la un salon.Sunt femei care nu au timp si poate chiar bani sa mearga la un salon si chiar si-o doresc asa ca fetelor cind aveti ocazia nu ratati si mergeti la salon
|
| 01.Feb.08 11:47:36 #12 |
tdj31
Data inregistrarii: 01.Feb.08 11:39:04Nr. mesaje: 27 |
mi-ar placea sa incerc serviciile de ultima ora oferite de salon
Spre rusinea mea nu merg atat de des la salon cum as dori.Am un copil de 2ani care nu-mi permite sa ma rasfat cum as vrea.Merg mai ales pentru tuns si la o ocazie(foarte rar),mai mult ma ingrijesc acasa-manichiura,pedichiura,epilat,vopit,pensat.Mi-ar placea sa incerc electrostimulare,drenaj,impachetari,cosmetica,solar si alte servicii care suna asa bine.In ultimul timp s-au diversificat atat de mult tehnicile de infrumusetare incat ar fi pacat sa nu le incercam macar.Mi-am propus sa merg mai des la salon pentru a incerca macar aceste proceduri si poate imi va placea si voi merge mai des macar pentru una din ele,mai ales ca saloane sunt destule in fiecare cartier.As dori sa-mi schimb look-ul,poate voi adopta o noua tunsoare in primavara asta,cred ca lucrul acesta te face sa te simti mult mai bine,mai tanara,mai optimista si iti da mai mult chef de munca.Cred ca toate ar trebui sa ne faceu un pic de timp si o suma de bani pentru noi,doar meritam!
|
| 01.Feb.08 14:51:40 #13 |
ynocenta
Data inregistrarii: 01.Feb.08 14:45:51Nr. mesaje: 1 |
mda ... eu cand merg la salon merg pentru:
1: manichiura, pedichiura 2: epilat 3: vopsit 4: coafat 5: ptr un nou look, o noua coafura ... un nou machiaj .. etc Imi place sa ma simt bine in pielea mea, imi plac schimbarile de look, imi place sa ma ingrijesc... Evident ... tuturor fetelor le place asta :) Editat ultima data de catre ynocenta (01.Feb.08 14:53:19). Numar total de editari: 1 |
| 01.Feb.08 18:40:04 #14 |
|
Nr. mesaje: 1 |
acolo ne vin idei
spre rusinea mea, frecventez salonul de cosmetica destul de rar, pentru epilare, iar la ocazii coafura si manechiura. de ce? cred ca imi lipseste timpul,
in plus ma ingrijesc destul de bine acasa, consideram eu. de curand am descoperit un salon, culmea la scara alaturata blocului meu.... acum mi-am propus sa ma duc e minunata senzatia , atunci cand cineva are grija de tine, iti face un masaj, se ocupa de fiecare detaliu al corpului tau, imi place sa fiu alintata, imi place sa fiu ingrijita, sa-mi pun intr-o lumina frumoasa corpul. imi creeaza o stare de bine |
| 01.Feb.08 20:13:08 #15 |
mihai
Data inregistrarii: 22.Feb.07 18:18:00Nr. mesaje: 5 |
gogo flu gogo
|
| 02.Feb.08 12:53:36 #16 |
shadowcat
Data inregistrarii: 02.Feb.08 12:49:54Nr. mesaje: 1 |
pur si simplu
pentru un nou hair-style...pentru ca oricat de mic e lucrul pe care il schimb la infatisarea mea, ma face sa ma simt bine
|
| 02.Feb.08 13:33:56 #17 |
Clauditza
Data inregistrarii: 02.Feb.08 13:30:13Nr. mesaje: 1 |
Salon...
eu merg l soalon pt a-mi schimba din cand in cand coafura sau s imi mai tai din varfuri, merg l cosmetica aproximativ odata l 2 luni k ink mai am mici probleme cu cosurile si k ink nu prea sunt in stare s ma pensez singura:-S...aaa...si ocazional imi mai fac cate o maichiura...ink nu am incercat impachetari, electrostimulari si rasfaturi deastea...dar niciodata s nu spui niciodata:))..nu e timpu pierdut;)
|
| 02.Feb.08 19:01:34 #18 |
|
Nr. mesaje: 3 |
Acolo simti cum te faci frumoasa
Nu ca n-ai fi,dar la salon ti se pune in valoare(sau dimpotriva)atuurile si trasaturile.E locul unde te relaxezi,te simti bine si importanta.Nu merg prea des din diverse motive,financiare,lipsa timpului etc,dar cand merg incerc sa ma bucur de rasfat.Am mers la salon pentru am schimba look-ul,in general parul,culoarea si tunsoarea,foarte rar pentru manichiura si mai rar pentru machiaj.As vrea sa merg la salon pentru impachetari,dar numi permit.E frumos sa poti merge mai des,decat iti permiti,dar..
|
| 02.Feb.08 23:42:08 #19 |
|
Nr. mesaje: 21 |
placut
merg la salon mai mult pentru tuns, dar si manichiura, mai rar ce-i drept, dar asa-i de placut cand imi face masaj la degete;))
|
| 03.Feb.08 17:38:18 #20 |
Cristiana-Andreea
Data inregistrarii: 03.Feb.08 17:19:38Nr. mesaje: 1 |
Modul in care ne ingrijim ne defineste. Imaginea noastra vorbeste despre noi. Prin urmare, imaginea conteaza. De aceea stim ca pentru a arata exceptional trebuie sa trecem mai intai prin mainile unor specilisti. Insa motivele pentru care noi, femeile, mergem la salon sunt nenumarate. Ne-am obisnuit sa ne plictisim repede, sa vrem mereu altceva, noi provocari, am devenit dependente de schimbare. De asemenea, stim ca la salon ne vom bucura de rasfat si relaxare - mici bucurii care indulcesc rutina zilnica si stim ca in momentul in care il vom parasi, vom iradia din interior, vom zambi mai mult, vom uita de complexele induse de fotomodelele si actritele de la Hollywood prezente in permanenta in reviste (ce apartin unei lumi destul de indepartate de cotidianul pragmatic si mai mereu inconfortabil in care traim noi), ne vom simti atragatoare, proaspete, revigorate, cu o mina sanatoasa. Asadar, mersul la salon aduce o contributie nu numai fizicului ci si psihicului unei femei. Dupa cateva ore petrecute intr-un salon, o femeie se simte mai increzatoare si mai impacata cu sine. Drept urmare, pentru mine mersul la salon inseamna mult mai mult decat strictul necesar!
|
|
|