|
|
|
| 27.Ian.08 14:40:14 #1 |
dreamlife
Data inregistrarii: 27.Ian.08 14:33:12Nr. mesaje: 32 |
La salon merg pentru a-mi schimba coafura (fie ca este doar o tunsoare, o arankare a parului , fie ca este un vopsit) si a-mi face diferse tratamente faciale. Un look pentru o adevarata diva sa zic asa chiar daca este ceva banal sau ceva mai presus de orice, de frumusete si ingrijirea personala trebuie sa avem grija, nu pentru a arata bine pentru altul, ci pentru a ne simtii bine noi insine.
Editat ultima data de catre dreamlife (27.Ian.08 14:42:06). Numar total de editari: 1 |
| 27.Ian.08 23:18:10 #2 |
anareaua
Data inregistrarii: 25.Ian.08 14:58:01Nr. mesaje: 17 |
din pacate, nici timpul si nici banii nu imi permit sa ma duc la salon de cosmetica, insa cum ma tund o data pe an, imi place ca atunci cand ma duc sa ma tund, sa fiu tratata ca o regina, si anume si spalata pe cap si data cu tot felul de balsamuri de descurcare a parului, sa ma si vopsesc si sa ma si coafez in acelasi timp si las cam 100 de lei noi...
in rest tot ce trebuie, fac acasa si anume si exfolierea si crema autobronzanta si mastile si hidratarea si prefer sa dau mai multi bani pe creme si pe parfumuri, pe oja de calitate ca sa imi fac singura manichiura si pedichiura acasa..epilatul il fac tot singura acasa pt ca mi se pare f intim si nu mi-as inchipui niciodata ca la salon sa mi se faca un bikini wax sau sa ma epileze cineva pe picioare..si in plus la pedichiura, eu m-as gadila f f f tare si nu as rezista sa imi puna cineva mana pe picioare..as avea mereu tendinta sa dau din picioare ca o mica capritza ce sunt!! asa ca...imi prefer salonul de acasa, salonului din oras! poate daca as avea aici in orasul natal un Spa, m-as duce pt impachetari cu namol si pt relaxare in jacuzzi si pt un eventual masaj anticelulitic, insa din pacate nu exista asa ceva aici.. |
| 29.Ian.08 09:46:56 #3 |
Tina21
Data inregistrarii: 29.Ian.08 09:44:46Nr. mesaje: 2 |
|
| 29.Ian.08 10:22:58 #4 |
muresica
Data inregistrarii: 30.Oct.07 13:34:10Nr. mesaje: 29 |
pentru concurs
Buna ziua, eu merg la salon pentru manechiura, pedichiura, epilat si tuns.Depinde si unde trebuie sa ma duc si de ce am nevoie in acel moment.
|
| 29.Ian.08 12:59:32 #5 |
trifandaniela
Data inregistrarii: 29.Ian.08 12:57:02Nr. mesaje: 9 |
salon
La salon merg pentru a ma tunde sau la coafor. Merg la manichiura uneori, iar la cosmetica destul de des. La cosmetica este o adevarata placere sa merg, aproape ca adorm la masajul facial.
|
| 29.Ian.08 14:28:06 #6 |
|
Nr. mesaje: 18 |
femeile sunt frumoase toate in felul lor dar uneori ne mai trebuie si cite o imbunatatire. Eu am merg la salon pentru o coafura ,o manichiura,un pic de solar cind imi permite timpul.De cind am nascut din septembrie 2007 nu pre am mai avut timp sa merg la salon am cam neglijat e un lucru rau dar pur si simplu nu am ajus dar sper ca o sa merg cit de curind ,nu trebuie sa ne neglijam chiar daca avem copii.
|
| 29.Ian.08 14:53:36 #7 |
mihutzik
Data inregistrarii: 29.Ian.08 14:48:02Nr. mesaje: 3 |
in primul rand de ce sa nu mergem la salon?trebuie sa avem grija de aspectul nostru daca vrem sa ii impreionam placut pe cei din jur!eu merg de 2 ori p luna la epilat si saptamanal la manichiura,pensat si tratamente faciale,si-mi este foarte bine.si nu trebuie sa ne vaicarim ca dam un car de bani,cand am putea prea bine sa facem asta acasa(sa ne epilam cu aparatul de ras,sa ne gacem unghiile cu oja ieftina din piata si apoi sa ne miram de ce ni se rup,sa ne ciuntim singure sprancenele si sa facem pe cosmeticienele cu punctele negre de pe fata).Fetelor.trezirea!!!e vorba de noi,asa ca haideti sa ne rasfatam!
|
| 29.Ian.08 15:06:00 #8 |
andreiutzzam
Data inregistrarii: 29.Ian.08 15:04:01Nr. mesaje: 2 |
Raspuns!
|
| 29.Ian.08 15:08:27 #9 |
andreea110
Data inregistrarii: 29.Ian.08 15:07:13Nr. mesaje: 19 |
Raspuns!
|
| 29.Ian.08 15:28:41 #10 |
virginica
Data inregistrarii: 29.Ian.08 15:14:10Nr. mesaje: 1 |
pentru ce mergem la salon?
buna ziua dragelor, eu sunt mult mai in varsta de cat voi si daca as putea as merge la un salon de infrumusetare. acolo sunt persoane care iti da tot sprijunul si care stiu cel mai bine ce se potriveste corpului tau ca sa ai rezultate bune.ma tenteaza si pe mine o impachetare cu ciocolata si deasemenea as face cateva sedinte de electrostimulare.toate aceste lucruri le-as face pentru ca in urma unei operatii pe abdomen sunt grasa si putin cu formele ,,deranjate\\'\\', din cauza operatiei am inceput sa ma ingras si nu mai reusesc sa slabesc.sunt disperata acum cand vine primavara si vara pentru ca in aceasta perioada.se vedev cel mai bine cat sunt de grasa.eu cred ca trebue sa mergi la un salon sa iti faci manechiura, pedichiure, sa iti aranjezi parul indiferent de varsta.Femeia cea mai frumoasa este femeia care raspandeste in jurul ei parfum de curatenie si care straluceste prin ingrijirea .Da ,daca as putea ,as merge la salon o data la 2 saptamani numai ca sa imi fie mie drag de mine si apoi pentru ceilalti
pa dragelor mai vorbim,acum trebuie sa intind rufele |
| 29.Ian.08 16:37:45 #11 |
man3n3
Data inregistrarii: 29.Ian.08 16:35:14Nr. mesaje: 1 |
Pentru ce mergem la salon?
Eu merg pentru rasfat si pentru a ma ingrijii cat mai bine!
|
| 29.Ian.08 17:04:58 #12 |
shtrunfiana
Data inregistrarii: 29.Ian.08 17:03:33Nr. mesaje: 1 |
concurs
merg la salon pt a-mi schimba look-ul,pt a ma epila si pt manichiura
|
| 29.Ian.08 18:02:32 #13 |
tzushk
Data inregistrarii: 29.Ian.08 17:19:24Nr. mesaje: 12 |
pentru ca ne place sa ne simtim rasfatate; pentru ca ne place sa vedem cum se invart altii pe langa noi doar pentru a ne face pe plac; pentru ca ne place senzatia de la final, cand ne simtim nu doar frumoase, ci pretioase si cuceritoare; pentru ca vrem si ne place sa aratam bine, si nu doar pt barbatul de langa noi, ci si pentru gurile rele care ne pandesc la fiecare pas; pentru ca e mai bine sa te lasi pe mana unor profesionisti decat sa regreti mai tarziu ca nu ai facut-o; pentru ca toate meritam momente de relaxare....
|
| 29.Ian.08 18:13:53 #14 |
ralucabalascan
Data inregistrarii: 29.Ian.08 18:07:47Nr. mesaje: 1 |
Eu ma duc pentru ca ma bine-dispune. Daca ma duc intr-un loc pe care il cunosc si stiu sigur ca rezultatul este unul bun sigur voi avea o zi excelenta. Daca mi se intampla sa ma duc la un salon la care nu am mai fost iar rezultatul este unul deplorabil, e clar, am o zi.......
|
| 29.Ian.08 18:25:56 #15 |
ingeasul
Data inregistrarii: 29.Ian.08 18:25:06Nr. mesaje: 1 |
buna
eu merg la salon ca sa fiu alintata,
|
| 30.Ian.08 09:06:07 #16 |
mili
Data inregistrarii: 29.Ian.08 14:03:24Nr. mesaje: 208 |
de ce mergem la salon?
Eu merg la coafor odata pe luna, pentru tuns, vopsit, pensat, tratament cosmetic, etc. De ce fac acest lucru pentru a ma respecta pe mine mai intai, pentru a respecta pe cei din jur. Nu as accepta niciodata sa merg la serviciu , fara a fi imbracata decent postului meu, a avea o coafura bine conturata, un machiaj decent. Ce parere au in primul rand cei de langa noi, cand aratam ca si cum abia ne-am fi ridicat din pat. Nu poti fi condamnata ca nu porti haine de firma si genti de mii de euro, poate nu-ti permiti, poate altele sunt motivele, dar sa ai un par neingrijit, sa iesi din casa nearanjata mi se pare cea mai mare neglijare din partea unei femei.
|
| 30.Ian.08 09:56:01 #17 |
|
Nr. mesaje: 1 |
la SPA
La salon...sau SPA...credeam k merg doar fitzoasele sau femeile "intretinute" de babalaci cu bani...k e locul unde se intalnesc femeile sa o mai barfeasca putin pe Columbeanca...pana saptamana trecuta cand o prietena m-a invitat la un SPA, doar asa sa vedem ce e pe acolo...si am vazut...saloane de masaj, produse scumpe, aparate ce aratau ca niste capsule spatiale si...pretzuri ;-P si dupa toata prezentarea asta...mi-am dat seama k din salariul meu de profesor...pot sa-mi permit cel mult cateva sedinte de solar (k era doar 5 lei jetonul de 4 minute ;-P). Akum...abia astept "sa cresc mare" sa-mi pot si eu permite macar o data-n viatza o zi de rasfatz si relaxare la un SPA! In concluzie...cred k toate aparatele alea si sedintele de masaj pot rasfata o femeie si ca atunci cand iese dintr-un astfel de SPA, oricine...se poate simti cu adevarat FEMEIE!
|
| 30.Ian.08 10:57:02 #18 |
oanacroitoru2004
Data inregistrarii: 30.Ian.08 10:48:34Nr. mesaje: 1 |
oana
merg la salon pt a face o schimbare de look deoarece ma plictisesc lucrurile care devin monotone. In acest fel ma simt mult mai bine, mai stapana pe mine... fizicul influenteaza psihicul!!!
|
| 30.Ian.08 13:57:54 #19 |
Byu
Data inregistrarii: 30.Ian.08 13:48:06Nr. mesaje: 2 |
Ca sa ma simt rasfatata si sa fiu frumoasa
Merg la salon o data la luna la cosmetica pentru epilare si pensat, pentru manichiura si pedichiura. O data la cateva luni ma tund. Din cand in cand ma mai si coafez, insa in general ma coafez acasa pentru ca ador sa-mi ingrijesc si aranjez parul. Masti pt fata, tratamente tot acasa le fac...imi cumpar eu produse de calitate si ma ingrijesc. In schimb pot sa spun ca mersul la coafor te binedispune si de asemenea e si mai confortabil sa stai si altii sa te ingrijeasca si pe langa asta te simti si rasfatata cu adevarat ingrijita. Merg la salon pentru ca-mi place si am mai multa incredere in mine atunci cand ma simt frumoasa.
Editat ultima data de catre Byu (30.Ian.08 13:58:52). Numar total de editari: 1 |
| 30.Ian.08 14:12:46 #20 |
Ancq
Data inregistrarii: 30.Ian.08 13:56:11Nr. mesaje: 3 |
Pentru ca suntem FEMEI
Pentru ca ne place sa aratam bine, pentru ca ne place sa fim rasfatate, sa fim privite...In plus, avem parte de metode pe care nu le putem pune in practica acasa..electrostimulare, tratamente cu parafina, diferite masti de fata,etc..Merg la salon pentru ca numai acolo pot sa imi fac tunsoarea mea avangardista. Mi-as dori sa merg pentru impachetari cu ciocolata, plus alte tratamente faciale moderne pentru ridurile fine care deja au aparut.(peeling chimic,acidul hialuronic, dermabrazia,etc)...In rest, o manichiura, un epilat..depinde de timpul liber pe care il am si de disponibilitatea financiara pe care o am la momentul respeciv..daca nu, suntem femei si ne descurcam si singure..
|
|
|