|
|
|
| 22.Ian.08 11:40:40 #1 |
Admin-forum
Data inregistrarii: 05.Oct.07 16:57:48Nr. mesaje: 394 |
Pentru ce mergem la salon?
Pentru ce mergem la coafor? La cosmetica? La shopping? Pentru ca avem nevoie sa fim rasfatate, pentru ca avem nevoie ca din cand in cand sa mai aiba si altcineva grija de noi. Pentru ca mersul la salon este una dintre micile bucurii ale vietii si pentru ca nu se intampla in fiecare zi. Flu.ro si Salonul Freya va invita la concurs: Spune-ti care sunt lucrurile pentru care mergeti la salon? Electrostimulare, o schimbare de look, manichiura? Cu ce tratamente va rasfatati?
Concursul se desfasoara in perioada 21 ianuarie - 11 februarie 2008 iar trei fericite castigatoare vor beneficia de manichiura Peggy Sage si tratament cu parafina, un look nou si o sedinta de electrostimulare si drenaj limfatic. Asteptam raspunsurile voastre pe forum si va dorim mult succes! |
| 22.Ian.08 18:22:06 #2 |
fluturas
Data inregistrarii: 25.Oct.07 18:20:29Nr. mesaje: 48 |
La salon...
Eu ma duc doar daca am nevoie sa-mi fac ceva la par pentru ca nu indraznesc sa il tai singura acasa. E foarte lung. In rest, n-am avut parte niciodata de "rasfaturile" de care vorbiti voi. Nici nu mi-a parut rau dar nici bine. Cred ca pur si simplu toate se fac la vremea lor si a mea nu a trecut inca.
|
| 22.Ian.08 19:33:55 #3 |
georgescualina
Data inregistrarii: 01.Noi.07 12:48:05Nr. mesaje: 28 |
concurs
eu merg sa imi fac manichiura, sa ma tund si sa ma coafez si, din cand in cand, la cosmetica.
|
| 22.Ian.08 20:26:58 #4 |
silvii
Data inregistrarii: 22.Ian.08 20:22:16Nr. mesaje: 4 |
toate femeile merc la saloane pt a se face frumoase, dar nu intotdeauna reusesc.e important ca atunci cand ne aseyam pe scaun la un salon sa nu+l lasam pe cel care ne face sa faca orice si noi sa nu facem nimic, doar pt ca asta e meseria lui. e important sa spunem ceea ce ne+ar placea,ce spunem si ceea ce nu am vrea si atunciimpreuna cu profesionistul sa ajungem la un consens ,pt a iesi ceva frumos si placut atat pt noi cat si pt. cei din jur.
asta e parerea mea si mi+o sustin cu tarie dragilor. va pup |
| 22.Ian.08 22:32:07 #5 |
LOLYTA
Data inregistrarii: 22.Ian.08 22:25:59Nr. mesaje: 2 |
Hmmm....
Eu merg la salon pt a avea un look cool...si mai ales nou....pt ingrijirea parului,a manechiurii....din pacate multa lume merge la salon pentru a iesi de acolo ca sa zica in stanga si in dreapta ca a fost la salon...dar uitam ca un salon este mult mai specializat in ingrijirea unui corp...mergand la un salon arata ca tu vrei sa ai un corp ingrijit,un look ingrijit.....din pacate uneori nu ne putem permite...si trebuie sa ne ingrijim acasica....:)
|
| 22.Ian.08 23:10:13 #6 |
ramonagrigoras
Data inregistrarii: 22.Ian.08 23:07:10Nr. mesaje: 18 |
concurs Pentru ce mergem la salon?
Merg la salon in primul rand de nevoie si din al doilea rand de placere.De nevoie, deoarece trebuie sa faci la un anumit timp schimbari in look-ul tau, schimbari necesare, ca sa te simti bine in pielea ta, iar din placere, pentru simplu fapt de a te relaxa, de a face ceva numai pentru tine, de a te rasfata.
|
| 23.Ian.08 12:33:59 #7 |
ircuta
Data inregistrarii: 23.Ian.08 12:29:02Nr. mesaje: 13 |
Rasfat!
Cine nu ar vrea sa aiba parte de un asemenea rasfat, sa se coafeze din cand in cand, sa isi faca manichiura mereu la salon, sa merga la cosmetica o data pe luna, la masaj si la alte chesti care te fac sa te simti ca plutesti si sa fi fericita cand te uiti in oglinda...
Dar din diverse motive nu prea putem sa facem toate astea: eu ma duc din cand in cand la cosmetica (si pe urma imi admir fatuca o saptamana, atat de fina e si atat de mutl imi place), ma duc sa ma tund (din pacate ma tund cam la fel de 3 ani de zile, acum jumatate de an mi-am facu tbreton si ce fericita mai eram) si de 2 ori pe an la manichiura. Cam asa ma rasfat eu! Orice isi doreste mai mult, dar eu zambesc cand plec de acolo (ma rog, de cele mai multe ori)! O zi frumoasa tuturor! Sa aveti cat mai multe motive sa zambiti! |
| 23.Ian.08 12:45:55 #8 |
Greysummer
Data inregistrarii: 26.Oct.07 14:48:19Nr. mesaje: 651 |
De tuns ma tund cam de doua-trei ori pe an. Imi plac stilistii care au imaginatie (sa aiba idei bune, insa), ma scot din minti coafezele care stiu de fac o singura tunsoare si pe-aia o executa pe toate capetele, fie ca merge sau nu, imi plac cei care au rabdare sa asculte ce le spun, ce mi-as dori.
In rest, tratamente la fata o data la cateva saptamani. de epilat, ma epilez singura pentru ca ma pot face cand vreau eu, fara programari si timp pierdut aiurea. Daca mi-e lene si vreau sa ma rasfat, atunci, da, ma duc intr-un salon. Manichiura, pedichiura nu mi-am facut niciodata, dar mi-ar placea. As mai practica bucuroasa si masajul si impachetarile. |
| 23.Ian.08 19:35:08 #9 |
free4cofee
Data inregistrarii: 23.Ian.08 19:15:38Nr. mesaje: 1 |
o zi doar pentru mine
de ce? pentru ca imi place. Ma simt bine ! Si cred ca toate meritam sa avem parte de o zi ,doar pentru noi.
|
| 23.Ian.08 22:58:15 #10 |
radubml
Data inregistrarii: 23.Ian.08 22:36:47Nr. mesaje: 1 |
Rasfat
Buna intrebare! De ce ne place sa mergem la coafor?, pentru ca stim ca de acolo plecam cu siguranta mai frumoase, mai increzatoare in noi si cu mai multa dorinta de a trai.
Dupa mine...cred ca mi-ar face placere sa ma duc saptamanal...., insa financiar nu este posibil, desi daca stai sa socotesti...unde ma duc eu... 25 pensat plus mustata, 30 tuns, 30 coafat, 130 vopsit... o scurta socoteala pe luna aproape 200 ron.( ma epileZ singura cu epilatorul) Cu greu ii dau ... NU ar trebui sa ezit sa-i dau... , pentru ca sunt persoane care fumeaza zilnic un pachet de tigari 30 x 5 = 150 ron bani dati degeaba care mai fac si rau ...Deci fiecare ne cam meritam soarta....daca asa gandim ca este bine sa nu ne acordam nici o atentie...de fapt problema este ca iubim pe altii mai mult decat ne iubim pe noi si tot timpul ne punem pe locul doi. A petrece cateva ore intr-un salon este o bucurie pentru fiecare, insa nu multe dintre noi reusim sa ne facem o asemenea placere. De multe ori ne lasam in detrimentul altora. Recunosc ca mi-a trebuit ceva timp sa trec de la clasica frizerie ieftina unde ma tundeam la aceeasi coafeza, la un salon. Acum pentru nimic in lume nu as mai schimba...Ar trebui sa ajung la salon la 2 sau chiar trei saptamani, la 2 saptamani sa iau mustata , iar la 3 saptamani sa ma tund, pentru ca am parul scurt si creste foarte repede, insa ajung cateodata si la doua luni....din pacate... Deci doamnelor, domnisoarelor IUBITI-VA SI PE VOI LA FEL CUM II IUBITI SI PE CEI DIN JURUL DUMNEAVOASTRA, adica rasfatati-va cu cateva ore la un salon si cu ceva bani cheltuiti pentru sufletul dumneavoastra. |
| 24.Ian.08 13:04:12 #11 |
clarra20
Data inregistrarii: 09.Oct.07 18:21:08Nr. mesaje: 37 |
Pentru ce mergem la salon?
Orice femeie se gandeste din cand in cand la o zi de rasfat... Eu mi-o imaginez asa: o sedinta de masaj relaxant (anticelulitic, electrostimulare), o coafura noua, moderna, o sedinta de cosmetica si machiaj si una de manichiura si pedichiura. Imi place sa imi surprind apropiatii cu noul look si, ca orice femeie, imi place sa fiu admirata. De mica mi-a placut sa atrag privirile. Nu s-au schimbat multe de atunci. Doar am inaintat in varsta. M-am casatorit si am trecut printr-o nastere. Daca ar fi sa va raspund la intrebarea \\"Pentru ce merg la salon?\\", v-as raspunde asa: Merg la salon ca sa nu uit ca sunt frumoasa.
Editat ultima data de catre Administrator (28.Ian.08 11:44:02). Numar total de editari: 3 |
| 24.Ian.08 15:12:30 #12 |
Greysummer
Data inregistrarii: 26.Oct.07 14:48:19Nr. mesaje: 651 |
Frumos raspuns, Clara.
|
| 24.Ian.08 16:00:34 #13 |
margitasoana
Data inregistrarii: 24.Ian.08 15:34:16Nr. mesaje: 2 |
Pentru ca ne place!
Fiecare femeie merita sa mearga la salon cel putin o data pe luna si nu trebuie lasat acest lucru pana la punctul "este necesar sa merg la cosmetica, sau este necesar sa merg la manichiura....." aceste lucruri trebuie prevenite, noi femeile trebuie sa ne respectam si sa ne straduim sa aratam impecabil in orice situatie noi suntem simbol al frumusetii dar asta nu inseamna ca asta este ceva permanent, la acest statut trebuie sa contribuim si noi un pic si sa nu ne lasam amgite de cuvintele grele de genu "iti statea bine si inainte" sau "ai schimbat ceva? nu se vede" aduse la adresa noastra de catre sexul "tare" pentru ca ei chiar daca nu spun (din cauza mandriei masculine de multe ori) vad acest lucru si un barbat priveste o femeie aranjata fata de una nearanjata, asa ca fetelor respectati-va si rafatati-va de cate ori simtiti nevoia si nu neglijati acest aspect.
|
| 24.Ian.08 18:23:52 #14 |
sylviadana
Data inregistrarii: 24.Ian.08 18:19:16Nr. mesaje: 1 |
din dorinta de perfectionare
Frumusetea este in ochii celui care ne priveste, a celui care ne iubeste!
Nu incercati sa mergeti la salon pentru a va face frumoase de dragul prietenului. MERGETI PENTRU VOI! Asadar consider ca trebuie sa mergem la salon pentru noi, pentru rasfatarea si relaxarea de care avem nevoie dupa zile intregi de serviciu, casa si copii.Pentru a ne bucura de prospetimea de dupa si pentru a avea mai multa energie si incredere in ceea ce dorim sa realizam ! Va doresc succes ! Silvia |
| 24.Ian.08 22:13:17 #15 |
miha1502
Data inregistrarii: 24.Ian.08 22:07:45Nr. mesaje: 1 |
pt...
nu sunt una dintre femeile care isi perec jumatate din viata la salon...imi place sa am grija de mine....si am...merg la salon atunci cand viata ma loveste din plin...cand sunt jos si am nevoie de ceva care sa-mi dea putere...sa ma faca sa am din nou taria de a o lua de la capat..merg la salon atunci cand ma cert cu prietena cea mai buna...cand nu vb cu mama o sapt....cand imi parasesc iubitul...sau cand sunt parasita...
cred ca fiecare din noi a simtit macar o data ca lumea se va sfarsi...atunci...eu nu stau in casa si plang si ma gandesc ca numai lucruri rele mi se intampla...merg la salon...acolo ma simt femeie....uneori o ora la salon e mai mult decat necesara.... |
| 25.Ian.08 13:28:10 #16 |
|
Nr. mesaje: 1 |
...
Pentru ce mergem la salon?Aceasta intrebare mi s-a pus si mie de multe ori de diferite persoane.Faptul ca mergem la salon nu inseamna neaparat ca suntem figurante..Personal consider ca frumustetea unei femei nu consta doar in faptul ca arata bine si ca e ingrijita.Frumusetea vine din interior si le lumineaza la exterior.Faptul ca mergi la salon e doar o completare a acestei frumuseti interioare.nici eu nu sunt una din persoanele dependente de salon dar pot spune ca din cand in cand imi place sa ma simt mai altfel.Am trait diferite experiente in saloanele de coafura dar cea mai sochanta a fost pentru mine o schimbarae de look totala cu ocazia deschiderii unui salon..atunci am realizat cat de importanta e comunicarea intre stilist si client dar mai ales increderea in mine insumi si in credinta mea k orice provocare inseamna o noua descoperire a propriei personalitati .Personal merg la salon cam o data la 2-3 luni pentr o schimbare de look iar la manichiura si pedichiura cam o data la 2-3 sapt.Intr-adevar te simti foarte bine cand pleci de la salon dar aceasta stare nu e data doar de ceea ce ti-a facut stilistul ci e data de starea ta spirituala..daca TU te simti frumoasa si impacata cu tine atunci cu siguranta vei face ravagii...Deci pentru ce mergem la salon?....pentru o impacare nu noi insele in momentul cand ne simtim pierdute in neant.
|
| 25.Ian.08 14:54:05 #17 |
simonetta
Data inregistrarii: 25.Ian.08 14:51:06Nr. mesaje: 1 |
Rasfat
|
| 25.Ian.08 15:13:07 #18 |
mirela74
Data inregistrarii: 25.Ian.08 15:03:31Nr. mesaje: 1 |
de placere
Eu merg la salon, in primul rand pentru ca imi place sa am un look bine ingrijit si apoi pentru relaxare si rasfat. Saptamanal ma duc sa-mi fac manichiura si pedichiura, lunar imi tund si aranjez parul (fiind scurt, look-ul mi-l aranjeaza coafeza repede si nu am nevoie de multe idei) iar bilunar merg la cosmetica, masaj, si de curand am inceput un program de electrostimulare, impachetari, masaj anticelulitic. Dar bineinteles sa fii inconjurata de profesionisti de care-ti place ceea ce -ti face, nu doar de dragul de a merge la salon si sa iesi dezamagita de rezultatul obtinut sau mai rau sa nu ai incredere in transformarea obtinuta si sa nu te simti bine in pielea ta. Mie-mi place sa fiu mereu ingrijita, caci consider asta ca fiind un lucru foarte important la o femeie care se respecta in primul rand pe ea insasi.
|
| 26.Ian.08 14:00:36 #19 |
chiquinqira
Data inregistrarii: 26.Ian.08 13:52:44Nr. mesaje: 1 |
pentru ce mergem la salon?
orice femeie merge la salon pentru un rasfat care nu poate fi oferit decat de niste profesionisti!!!eu merg la salon pt relaxare,pt schimbare de look,pt diverse tratamente pt corpul meu si cred ca orice femeie ar trebui sa isi permita un astfel de rasfat macar odata pe luna.
|
| 26.Ian.08 22:01:53 #20 |
lexyaly
Data inregistrarii: 26.Ian.08 22:00:29Nr. mesaje: 2 |
la salon?
hmm era un timp cand incepusem sa merg pt a arata bine pt cel de alaturi...dupa divort greutatile de mama singura.... m-au facut sa nu mai ajung.... din pacate...fiecare femeie ar tb sa ajung pt un astfel de rasfat macar o data pe luna
|
|
|